logodnica Printului Harry

Logodnica Printului Harry, Meghan Markle, a inceput deja sa incalce cateva reguli ale Casei Regale, iar nunta din acest an va fi categoric peste asteptari!

Meghan Markle a mai fost casatorita si se pare ca stie foarte bine obiceiurile din California, pe care isi doreste sa le aplice si la nunta din Marea Britanie. Potrivit Bustle, Markle a inceput sa incalce cateva reguli in ceea ce priveste organizarea nuntii cu Printul Harry. Pentru inceput, aceasta si-a ales o domnisoara de onoare. Pentru noi, pare absolut normal, insa, in Anglia, aceasta „functie” are indatoriri complexe si poarta denumirea de „chief bridesmaid”.

Meghan tine secret numele domnisoarei de onoare, insa, in Anglia, exista zvonuri potrivit carora actrita Saragh Graffetery, care o interpreteaza pe Donna in serialul Suits, ar fi prima varianta a lui Markle. Totodata, pe lista de posibile candidate se mai afla si Serena Williams, buna prietena cu Meghan, si actrita Janina Gavankar. Viitoarea cumnata, Ducesa Kate este si ea una dintre variantele importante pentru postul de domnisoara de onoare!

Potrivit Bustle, prin alegerea unei dintre aceste domnisoare de onoare, Markle incalca si o regula a varstei, impusa de Casa Regala. Potrivit Brides.com, domnisoara de onoare trebuie sa fie mai tanara ca mireasa, iar varsta sa nu depaseasca 18 ani. La nunta lui Kate, Pippa a fost considerata cea mai „batrana” domnisoara de onoare din istorie.

Care este mare diferenta si cum incalca logodnica Printului Harry regulile? Potrivit mai multor surse britanice, „chief bridesmaid” este de obicei o persoana care nu este casatorita, iar „maid of honor” (domnisoara de onoare pentru noi) este o persoana casatorita.

O alta regula pe care Meghan Markle o incarca odata cu organizarea nuntii? Logodnica Printului Harry va fi condusa la altar de mama sa, si nu de tata. asa cum se procedeaza in general.

Desi, potrivit Bustle, oficialii Casei Regale au declarat ca va fi o nunta 100% in stil britanic, noi ne asteptam sa vedem si cateva gesturi, decoratiuni cu influente americane, pana la urma, Markle locuieste in California.

Markle stie foarte bine cat de importanta este eleganta in Familia Regala. Tocmai de aceea, Viitoarea sotie a Printului Harry a facut un gest care aminteste de Lady Di!

FOTO: Guliver