Mary Kate Olsen se casatoreste

Mary-Kate Olsen va deveni sotia lui Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez, desi intre cei doi este o diferenta de varsta de 17 ani.

Mary-Kate si Olivier s-au logodit in martie 2014 si planuiesc o nunta grandioasa in Hamptons pentru vara anului viitor. Sarkozy, in varsta de 46 de ani, i-a oferit frumoasei sale iubite un inel Cartier cu diamant de 4 karate, atunci cand a cerut-o in casatorie pentru a doua oara.

Mary-Kate, in varsta de 29 de ani, are o relatie cu Sarkozy din 2010. Fosta actrita devenita celebra in copilarie alaturi de sora ei, Ashley, se bucura in prezent de o cariera de creatoare de moda.

Olivier Sarkozy este bancher si fratele vitreg al fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy. Acesta a mai fost casatorit si are doi copii in varsta de 13, respectiv 11 ani.

“Mary-Kate este simpatica si dulce. Prietenii lui Olivier inteleg de ce o iubeste atat.”, a spus o sursa din cercul intim al lui Sarkozy.

Dragostea nu tine cont de varsta

In luna mai, Mary-Kate Olsen a marturisit ca alegerea rochiei perfecte de mireasa este un adevarat calvar. “Nici macar nu am ajuns sa ma gandesc la asta. Cred ca cel mai bine ar fi sa aleg cinci sau sase rochii. Oricum, mai avem timp. Vom lua totul pas cu pas”, a declarat Mary-Kate pentru Women’s Wear Daily.

Mary-Kate si Olivier locuiesc intr-un apartament din New York in valoare de 13,5 milioane de dolari.

Gemenele Olsen au devenit celebre inca din copilarie, cand au jucat in serialul “Casa plina”, care a rulat intre anii 1987-1995. De-a lungul celor 29 de ani, Mary-Kate si Ashley au acumulat o avere in valoare de 300 de milioane de dolari si au infiintat patru companii: The Row, Elizabeth and James, Olsenboye si StyleMint.

FOTO: Guliver