Melania il respinge pe Donald Trump intr-un video devenit viral pe internet. Nu este prima data cand Prima Doamna, sotia presedintelui Americii, Donald Trump respinge contactul cu barbatul ei.

De data aceasta, cuplul de la Casa Alba nu s-a tinut de maini, la Tel Aviv, in Israel. Melania il respinge pe Donald Trump vizibil si sub privirile tuturor, am aflat pe pe people.com.

Awkward! Melania Trump Slaps off President Trump’s Hand in Front of World Media For the US first couple’s visit to Israel, there was an unexpected awkward moment between Donald Trump and his wife Melania Trump. Walking down the red carpet at Ben Gurion Airport with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and his wife Sara, President Trump extended his hand to the First Lady, who promptly slapped it away in full view of the cameras. As expected, Twitter could not get enough of their body language or the fact that the US President was walking side by side with the Israeli first couple, leaving Melania a step behind. photo credits : @gettyimages @illiayefimorich #melaniatrump #donaldtrump #Eventnews #Wedoallevents #Eventnewsafrica

A post shared by Eventnews Africa (@eventnewsafrica) on

Indepartandu-se de avionul Air Force One, Donald Trump intinde mana catre sotia sa, intr-un gest pe care il fac toti indragostitii si toti partenerii in relatiile de cuplu. Insa, sotia sa face un gest pe care femeile ce isi iubesc barbatii nu il fac! Melania il respinge pe Donald Trump, retragandu-si mana.

De ce Melania il respinge pe Donald Trump?

Momentul a venit la scurt timp dupa ce a devenit viral pe internet si faptul ca Melania Trump a apeciat pe Twitter o postare. O postare in care se vorbea de expresiile ei faciale de la inaugurare. Atunci sotia lui Donald Trump a zambit, apoi s-a incruntat cand presedintele Americii s-a uitat la ea.

#trump #firstlady #melaniatrump #potus #presidenttrump #flotus

A post shared by Being Trump (@trump_style) on

Cea mai amuzanta gluma legata de cum Melania il respinge pe Donald Trump cu fiecare aparitie publica a fost atunci: «Se pare ca singurul Zid pe care Donald Trump l-a construit este acela dintre el si Prima Doamna».

Melania si-a retras aprecierea tweet-ului respectiv, dupa ce lumea a inceput sa vorbeasca si nu este clar inca daca contul ei a fost spart sau a fost un accident. Nu au fost nici declaratii de presa la momentul respectiv.

#melaniatrump #flotus #firstlady #ivankatrump #firstdaughter #trump

A post shared by Being Trump (@trump_style) on

Desi Melania il respinge pe Donald Trump in mod vizibil in video-ul ce a devenit viral pe internet, Prima Doamna declara inainte ca abia asteapta aceasta calatorie.

«Nu va fi doar un prilej de a-mi sustine sotul in probleme de securitate nationala si relatii internationale. Va fi o onoare pentru mine sa vizitez si sa stau de vorba cu femeile si copiii din tari diferite, cu perspective diferite.»

Donald Trump devine primul presedinte ce viziteaza Zidul Plangerii din Israel. Atat Prima Doamna, cat si fiica presedintelui Amercii, Ivanka Trump, s-au rugat la Zid.

Citeste si: Obama versus Trump: diferenta dintre un gentleman si un…barbat ignorant.

Foto: Guliver/Youtube/Instagram