Miley Cyrus

Gestul excentric al lui Miley Cyrus de a linge un pian scos la licitatie a adus o donatie de 50.000 dolari pentru tinerii saraci din comunitatea gay.

Miley Cyrus ne uimeste din nou! Excentrica artista a primit un premiu onorific, in cadrul Galei LGBT a Premiilor Vanguard din Los Angeles, in urma eforturilor depuse pentru strangerea de fonduri destinate tinerilor homosexuali si lesbiene care nu beneficiaza de o locuinta.

Aparitia cantaretei a socat si de aceasta data: Miley s-a costumat intr-o sirena rebela, impodobita cu trandafiri, fiind o adevarata viziune in roz. Poseta in forma de scoica si dreadurile blonde pana la jumatatea spatelui ii completau perfect look-ul extravagant, fiind in ton cu tematica evenimentului caritabil.

Gala LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender) are drept scop strangerea de fonduri necesare pentru a oferi un camin tinerilor homosexuali, lesbiene, bisexuali si travestiti care nu beneficiaza de sprijinul familiilor.

Unul dintre momentele memorabile ale acestui eveniment a fost chiar interventia neasteptata a lui Miley Cyrus. Astfel, in timp ce se licita un superb pian alb donat de actrita Ruby Rose, artista a simtit nevoia sa incinga atmosfera si sa urce pe scena pentru a face un gest inedit. Miley “a botezat” pianul cu limba, ceea ce i-a crescut considerabil valoarea, astfel incat pianul a fost vandut cu 50.000 de dolari.

Vocea unei generatii ce refuza discriminarea

Miley Cyrus

Miley Cyrus, in varsta de 23 de ani, a primit un Premiu Vanguard pentru munca de caritate depusa in cadrul Happy Hippie Foundation. Artista a lansat aceasta organizatie nonprofit in luna mai, pentru a ajuta tinerii ce sufera de discriminare din cauza orientarii lor sexuale.

In discursul de acceptare a premiului, Miley a marturisit ca este foarte recunoscatoare si a vorbit despre impactul pe care aceasta organizatie l-a avut asupra vietii sale.

“Am avut ocazia sa petrec timp cu unul dintre grupurile de sprijin si am plecat de acolo cu un sentiment de iubire de sine pe care nu il mai avusesem niciodata. Centrul LGBT a avut cheia de la inchisoarea mea personala si a reusit sa ma elibereze. Imi doresc sa fac acelasi lucru pentru alte persoane.”, s-a destainuit Miley.

Artista a devenit constienta de numarul ingrijorator de tineri si adolescenti din SUA care se confrunta cu probleme financiare, familiale si sociale. “Exista peste 1,6 milioane de tineri fara adapost in SUA in fiecare an, iar 40% dintre acestia sunt lesbiene, homosexuali sau bisexuali… Chiar si la Hollywood, unde stam cu totii ca niste regi si ne desfatam cu mancare si haine de lux, avem peste 6.100 de oameni sub varsta de 24 de ani care locuiesc pe strazi. Majoritatea acestor tineri devin victimele discriminarii din cauza rasei sau a orientarii sexuale.”, a relatat Miley Cyrus.

Apreciata de tinerii din intreaga lume, Miley ar putea deveni vocea unei noi generatii care refuza abuzurile si discriminarea. Aceasta nu este singura cauza umanitara si sociala in care artista s-a implicat in ultima vreme. De curand, Miley a protestat impotriva unei actiuni de ucidere in masa a lupilor din British Columbia, Canada.

Foto: Instagram