miss world 2015 spania

Titlul Miss World 2015 i-a revenit modelului spaniol Mireia Lalaguna, aceasta fiind prima data cand mult ravnitul titlu ajunge in Spania. Frumoasei Miss World 2015, in varsta de 22 ani, i-a purtat noroc o romanca, designerul ei oficial, care i-a creat rochia ce a facut-o sa straluceasca.

Tina Olari este numele designerului din Bistrita, stabilita in Spania, care a creat rochiile purtate de Miss World 2015. In varsta de 41 de ani, romanca locuieste la Barcelona, orasul de origine al Mireiei Lalaguna, si a fost desemnata designerul personal al Miss Spania pentru concursul Miss World 2015, care s-a desfasurat intr-o statiune din sudul extrem al Chinei, dar si pentru etapele premergatoare acestuia.

In Romania, putini sunt cei care au auzit de designerul bistritean, insa in Peninsula Iberica numele ei este din ce in ce mai sonor.

Care a fost reactia romancei cand a aflat ca numele ei se afla pe buzele tuturor alaturi de cel al celei mai frumoase femei din lume? “MOOOR”, a scris aceasta pe pagina ei de pe un site de socializare, inainte de a putea face vreo declaratie.

Miss World 2015 Mireia Lalaguna

Talentul si frumusetea au castigat

Vorbind, insa, unei publicatii locale despre cum a ajuns sa creeze rochiile purtate de Miss World 2015, dar si care sunt performantele ei profesionale din acest an, Tina Olari a spus:

“Am avut prezentari de moda in cele mai importante evenimente in Barcelona, o prezenta constantă in reviste si reportaje de nivel, am avut teleleviziuea TVR in atelierul meu, am fost invitata la televiziuni din Barcelona : TVE si 25TV, am obtinut o colaborare in Dubai cu Galeriile Lafayette, unde de la anul se vor vinde creatiile mele, am fost nominalizata la gala premiilor de Excelenta pentru romanii in strainatate… Dar cel mai mult pe scara succesului aici m-a urcat desemnarea ca Designer Oficial pentru concursul de Miss World Spain 2015.

Sa fiu aleasa eu, dintr-o lista larga de designeri consacrati spanioli, ramane un orgoliu imens. Am creat 22 de rochii pentru concursul pe nivel de Catalunya, unde am fost prezenta si ca presedinte a juriului, apoi am realizat rochiile pentru Gala Nationala, din Estepona – Malaga, unde am fost prezenti toti cei din delegatia Catalunyei, toate prezentele feminine cu creatii Tina Olari, cu un numar de 12 rochii in total. Apoi, am pregatit vestimentatia pentru Mireia Lalaguna, pentru concursul Miss World din Sanya – China unde a prezentat 3 creatii semnate de mine.

Incantarea mea in toate lunile lungi de munca dedicata acestor concursuri, e ca Mireia Lalaguna, a castigat anul acesta, trei titluri, trei coroane, cu creatiile mele. Imbracata cu semnatura Tina Olari.

Este o onoare pentru mine sa vad acum, in imagini din toata lumea, castigatoarea titlului de Miss World, imbracata in creatia mea. O munca asidua, eforturi maxime, dar a meritat”.

miss world 2015 Mireia Lalaguna

Miss World 2015, o premiera pentru Spania

Mireia Lalaguna a fost incoronata, sambata, Miss World 2015, cu prilejul celei de-a 65-a editii a concursului de frumusete. Aceasta este pentru prima data cand o reprezentanta a Spaniei castiga acest titlu.

Tanara in varsta de 22 de ani din Barcelona, studenta la Farmacie, s-a impus in fata reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) si Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea si, respectiv, al treilea.

Mireia Lalaguna a fost aleasa si cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiata pentru actiuni umanitare.

Foto: Guliver, Facebook