moartea lui david bowie reactii

Moartea lui David Bowie a socat intreaga lume. Iar colegii lui de breasla, printre care si Madonna, Pharrell Williams si Kanye West, si-au exprimat regretele pe retelele de socializare, potrivit Billboard.com.

Vedetele, socate de moartea lui David Bowie

Madonna a postat o fotografie cu David Bowie pe Twitter, cu textul: “Talentat. Unic. Geniu. A schimbat totul. Barbatul care a cazut pe Pamant. Spiritul tau va dainui vesnic #rebelheart”. Ea a adaugat: “Sunt devastata! Acest Mare Artist mi-a schimbat viata. A fost primul concert pe care l-am vazut in Detroit”.

Pharrell Williams: “David Bowie a fost un inovator autentic, un creator autentic. Odihneasca-se in pace”.

Kanye West: “David Bowie a fost una dintre cele mai importante surse de inspiratie ale mele, atat de curajos si de creativ, ne-a oferit magie cat pentru o viata”.

Russell Crowe: “RIP David. Ti-am iubit muzica. Te-am iubit pe tine. Unul dintre cei mai mari interpreti care au trait”.

Ricky Gervais, imediat dupa gala de decernare a Globurilor de Aur, pe care a prezentat-o: “Tocmai am pierdut un erou. RIP David Bowie”.

Linda Perry, de la 4 Non Blondes: “Ce vesti ingrozitoare. Tocmai am pierdut un artist extrem de important si influent. David Bowie a fost o inspiratie uriasa si ne va fi dor de el”.

Billy Idol: “Aproape ca am izbucnit in lacrimi de vestea brusca despre moartea lui David Bowie. RIP”

Sia: “Transmit multa iubire familiei lui David Bowie acum. Ce pierdere uriasa”.

Joe Manganiello: “Intotdeauna am fost intrebat cu ce actor mi-ar fi placut sa joc mai mult si mereu raspundeam David Bowie. Sunt trist ca nu voi mai avea aceasta sansa. RIP”

Mark Ruffalo: “RIP tatal nostru, al tuturor ciudatilor. O zi trista trista. Dragoste mereu pentru el”.

David Bowie a incetat din viata duminica, 10 ianuarie, la varsta de 69 de ani, in urma unei lupte de 18 luni cu cancerul. Vinerea trecuta tocmai lansase un nou album de studio, Blackstar.

Artistul a avut un stil vestimentar inconfundabil. Afla mai multe despre stilul excentric pe care marele cantaret il aborda!

Foto: Guliver