Se afla de ani buni in topul celor mai valorosi artisti lirici ai lumii, performanta pe care nu doar talentul, ci si o munca sustinuta au ajutat-o sa o atinga. Angela Gheorghiu nu ar schimba nimic din punct de vedere profesional. In plan personal, soprana a avut o viata cu bune si cu rele, din care a pastrat ce a fost mai bun si a invatat sa mearga mai departe.

Ne place Angela Gheorghiu pentru ca

1. A invatat sa spuna “nu” atunci cand a fost cazul si, chiar daca asta a insemnat sa refuze roluri importante, ulterior si-a dat seama ca a fost cea mai buna alegere.

2.Este constienta de valoarea ei si nu ascunde acest lucru.

3.Pentru afirmatia: “Eu nu cant. Canta cei care canta cantece. Fara sa jignesc. Eu interpretez!”

4.Este sociabila, dar recunoaste ca prieteni ii sunt doar aceia care-i sunt alaturi pe scena si ii inteleg cu adevarat munca.

5.Se recomanda, si dupa mai bine de 20 de ani de cand a atins succesul international, drept “romanca Angela Gheorghiu”. “Eu, de 20 de ani, sunt romanca Angela Gheorghiu. Si nimeni nu m-a ajutat cu nimic. Tot ce am facut, am facut doar cu ce mi-a dat Dumnezeu, cu munca si cu sacrificiile mele”, declara ea intr-un interviu.

Angela Gheorghiu, mama

6. Este mama adoptiva pentru Ioana, nepoata ei. Fetita a devenit fiica Angelei dupa ce sora artistei si-a pierdut viata intr-un accident de masina.

7. Si-a asumat plenar fiecare iubire pe care a trait-o

8. Iubeste Romania neconditionat, pentru care isi doreste sa faca lucruri ce conteaza

9. Angela Gheorghiu poate fi considerata etalon de frumusete nu doar pentru femeia de 50 de ani (pe care ea ii poarta cu gratie), ci si pentru cele mult mai tinere.

10. Si-a impus valoarea atat de pregnant incat, in 1994, postul de televiziune BBC si-a oprit transmisia emisiunilor pentru a transmite, live, prestatia ei din “Traviata”, in premiera, de la Royal Opera House Covent Garden.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Getty