Zoe Saldana vorbeste despre nasterea prematura a gemenilor ei

Actrita Zoe Saldana isi doreste sa ajute copiii nascuti inainte de termen. Nasterea prematura a gemenilor a determinat-o pe actrita sa se implice intr-o campanie menita sa asigure spitalelor echipamentul necesar salvarii bebelusilor.

Zoe Saldana este fericita mamica a gemenilor Cy Aridio si Bowie Ezio, in varsta de zece luni. Baietii s-au nascut insa prematur si au fost ingrijiti atent de medicii de la sectia de terapie intensiva neonatala. In astfel de cazuri, echipamentul modern este absolut necesar pentru salvarea micutilor nascuti cu probleme.

#MyBabies #ProudMommy

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Tocmai pentru ca a trecut prin nasterea prematura a copiilor, frumoasa actrita a decis sa sprijine campania non-profit Brave Beginnings, care isi propune sa asigure dezvoltarea normala a bebelusilor nascuti prematur. Zoe Saldana isi aminteste perioada petrecuta la sectia de terapie intensiva neonatala si este recunoscatoare medicilor care au reusit sa ii salveze gemenii.

“La nasterea prematura a baietilor mei, am fost dusa la terapie intensiva neonatala si m-am simtit ca oricare alt parinte. Eu si sotul meu ne aflam la mila doctorilor, iar vietile copiilor depindeau in totalitate de ei.”, a marturisit actrita in varsta de 37 de ani.

Echipamentul medical face diferenta intre viata si moarte

Actrita din “Avatar” a devenit constienta de importanta echipamentelor medicale moderne in maternitati si a decis astfel sa promoveze initiativa campaniei Brave Beginnings.

“Copiii nascuti prematur au nevoie de ajutor pentru a respira, a manca si a elimina resturile, iar incubatoarele sunt foarte importante pentru ca ii protejeaza pe micuti in timp ce isi dezvolta sistemul imunitar. Echipamentul medical poate insemna diferenta intre viata si moarte pentru un bebelus, iar acesta este adevarul.”, a marturisit Saldana pentru revista People.

Zoe Saldana a hotarat sa se implice in aceasta campanie pentru ca fiecare nou-nascut din SUA sa beneficieze de calitatea serviciilor de care au avut parte si gemenii sai. In anul 2015, programul Brave Beginnings a oferit 1 milion de dolari sub forma de burse pentru a asigura spitalelor americane echipamentul necesar bebelusilor nascuti prematur.

O fotografie adorabila in care Zoe Saldana isi tine gemenii in brate a fost postata recent de actrita pe contul personal de Instagram, alaturi de textul: “Este greu sa plec de langa voi chiar si pentru putin timp, dar mami trebuie sa se duca la filmari”.

Zoe Saldana s-a casatorit cu artistul italian Marco Perego in anul 2013, iar cei doi au devenit parintii gemenilor Cy Aridio si Bowie Ezio in luna decembrie 2014.