tort-mono-portii

Tortul a depășit bariera unui simplu desert servit invitaților și s-a transformat în protagonistul unui eveniment memorabil. Imaginația și creativitatea care domină tot mai mult societatea modern îi provoacă pe artiștii cofetari să inventeze deserturi și torture speciale, tematice, menite să se încadreze în atmosfera conceptului pentru care sunt create.

În anul 2017, în opinia specialiștilor de la Cofetăria Ina, accentul se va pune pe naturalețe. Fie că este vorba despre împodobirea tortului cu flori natural sau evidențierea lui cu imagini ori picturi care exprimă o experiență a clientului, tortul se va apropia tot mai mult de ideea de personalizare și individualism. Preferințele pentru compoziția tortului se îndreaptă către umpluturi simple, ușoare, care să completeze meniul evenimentului.

Tortul Naked

Detaliile simple și straturile descoperite ale tortului naked au devenit alternative celor care își doresc o apariție modernă la evenimentul lor. Acest tip de tort permite împodobirea lui cu flori naturale și fructe proaspete astfel încât să se asorteze cu decorul sau conceptul.

tort naked

Tortul pictat

O pictură implică multă emoție și imaginație. Tortul pictat cuprinde ca într-un tablou reprezentarea personalității și permite exprimarea viziunii proprii asupra întregului eveniment. Poate fi o explozie de culoare, un peisaj sau un moment important care merită evocat.

tort pictat

Ombre

Jocul de culoare este esențial pentru acest gen de tort. În tonuri excentrice sau culori tari, stilul poate fi ușor adaptat în funcție de context. Contrastul între straturi poate varia de la unul puternic pentru cine își dorește o apariție îndrăzneață la unul mai subtil, în nuanțe ivory, potrivit pentru cei care preferă o variant discretă.

ombre

Tortul cu siluete

O poveste în imagini expusă într-un moment cheie. Siluetele monochrome dispuse pe etaje suprapuse oferă un aspect misterios și elegant tortului.

siluete

Tortul mono-porție

 Aranjamentele pentru acest gen de tort pot fi fastuase sau discrete. Versatile și creative, sunt o alternativa pentru evenimentele mondene, relevând un stil elegant care va ieși în evidență. Design-ul este ușor adaptat temei dorite astfel încât impactul unei astfel de apariții să fie cel așteptat.

tort-mono-portii

Dantelate

Dantela este expresia eleganței, a unei siluete sophisticate și artistocratice. Tortul cu motive din dantelă este unul prețios și poate prelua modele simple sau ample, în funcție de mărimea și conceptual evenimentului.

dantelate