Isabella Cruise

E greu sa fii copilul lui Tom Cruise si Nicole Kidman si sa ai viata privata. Asa ca Isabella Cruise nu si-a invitat parintii adoptivi la nunta - intimitatea bate familia!

In mod surprinzator, presa americana abia a aflat de fericitul eveniment. O sursa apropiata cuplului a marturisit ca Isabella Cruise, in varsta de 22 de ani, s-a casatorit cu Max Parker in cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc in data de 18 septembrie la Londra.

“Isabella si Parker si-au dorit ca nunta sa fie mica si intima, asa ca au decis sa nu ii invite pe parintii ei super celebri. Nici fratele ei mai mic, Connor, nu a participat la eveniment.”, a declarat sursa pentru revista People.

Isabella nu si-a dorit ca paparazzi sa ii strice cea mai fericita zi din viata, iar parintii sai adoptivi au inteles si au fost de acord sa nu participe la nunta secreta. “Bella nu a vrut sa faca o nunta cu tam-tam. Totul a fost foarte lejer, nici macar nu a existat o ceremonie oficiala.”, a adaugat alta sursa pentru Us Weekly.

O familie moderna de la Hollywood

Tom Cruise si Nicole Kidman sustin relatia fiicei lor cu tanarul englez Max Parker, care lucreaza in domeniul IT. Mai mult, se pare ca Tom chiar s-a oferit sa acopere costurile nuntii si ale petrecerii.

In timpul casniciei care a durat 11 ani, Nicole si Tom i-au adoptat pe Isabella (22 ani) si pe Connor (20 ani). Cei doi actori au divortat in anul 2001, iar fiecare si-a refacut viata: Cruise alaturi de Katie Holmes (de care s-a despartit mai apoi), iar Kidman alaturi de cantaretul Keith Urban. Dupa divort, Isabella si Connor au ales sa locuiasca impreuna cu tatal adoptiv.

#nicolekidman #tomcruise #Connercruise #isabellacruise

A photo posted by Welove “Nicole Kidman” (@nicole.kidman) on

“Am patru copii si este foarte important sa pastrez mereu legatura cu ei. Sunt total implicata in relatia cu ei, insa nu las acest aspect sa imi controleze viata.”, a marturisit Nicole Kidman pentru DuJourmagazine.