femeia de 106 ani la Obama

Virginia McLaurin a asteptat toata viata ei sa vada un afro-american la Casa Alba. Iar atunci cand a avut sansa sa-l cunoasca personal pe presedintele Barack Obama, femeia de 106 ani, n-a putut sa-si ascunda entuziasmul.

Ea aproape a tipat de placere, si-a fluturat bastonul in aer, ba chiar a dansat, iar clipul intalnirii femeii de 106 ani cu familia Obama a facut inconjurul Internetului. Filmuletul a fost postat de Casa Alba duminica seara, Virginia McLaurin deschide bratele larg si-l intampina pe presedinte cu un “Buna!” entuziast.

“Este o onoare, este o onoare”, ii spune ea presedintelui. McLaurin a fost la Casa Alba pentru a sarbatori Black History Month. Obama o intreaba pe McLaurin daca vrea sa se intalneasca si cu prima doamna, iar raspunsul este evident unul afirmativ. Femeia de 106 ani fuge catre Michelle Obama, in timp ce presedintele ii spune amuzat: “Mai incet acum. Nu merge prea repede.”

Lui Michelle nu-i vine sa creada atunci cand sotul ei ii spune ca Virginia are 106 ani. “Vreau sa fiu ca tine cand voi fi mare”, ii spune Michelle Obama. “Poti!”, raspunde McLaurin debordand de energie.

Iata si campania femeii de 106 ani care i-a adus multdorita intalnire cu presedintele Obama

In 2014, McLaurin a inceput o campanie de social media prin care-si exprima dorinta de a cunoaste familia Obama.
Ea a urcat un video pe YouTube in care si-a explicat dorinta: “Nu credeam ca voi trai vreodata ziua in care sa vad un presedinte de culoare. Sunt atat de fericita. Ma rog pentru tine in fiecare zi din viata mea.” Videoclipul de pe YouTube a fost insotita de o petitie catre Casa Alba si o pagina de Facebook

La Casa Alba, familia Obama si Virginia McLaurin s-au tinut de mana si jucaus au dansat inainte de a face impreuna fotografii. “N-am crezut ca voi ajunge la Casa Alba,” i-a marturist McLaurin lui Obama. “Si va spun ca sunt atat de fericita.”

McLaurin s-a nascut in Carolina de Sud in 1909. In 1941, s-a mutat la Washington, unde a locuit de atunci. De-a lungul vietii ei s-au succesat 18 de presedinti.

Citeste si: “Michelle Obama – ultima tinuta purtata de prima doamna”!

Foto: captura din clip

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!