Molecule-f-petrecere-andreea-raicu

De 6 ani magazinul Molecule-f (online si mai nou offline in incinta Mall Promenada) reprezinta spatiul care gazduieste creatiile designerilor romani.

Si-n 2016, ca si-n anii anteriori, fondatoarea sa, Mirela Bucovicean a ales sa celebreze aniversarea acestei platforme printr-o petrecere feerica la care au fost prezente atat vedete, cat si oameni din presa.

Mirela Bucovicean, Cerina Ratiu (Molecule-f) cu fondatoarea brandului Flori de Ie
Mirela Bucovicean, Cerina Ratiu (Molecule-f) cu fondatoarea brandului Flori de Ie

The Lovers vs The Dreamers a fost tema noii petreceri Molecule-f

“Am fost Dreamers, am gasit o cale sa ne afirmam curajos. Designerii romani au crezut in noi, am construit o comunitate puternica de Lovers si impreuna am creat o lume in care totul este autentic: lumea Molecule F. Molecule F este complet doar cu voi. Astazi sarbatorim cea mai frumoasa, curajoasa, responsabila si devotata comunitate. Molecule F este al vostru si despre voi!” a declarat Mirela Bucovicean.

Maurice Munteanu - Elle Romania Noemi Meilman Robert Ratiu - Beau Monde
Maurice Munteanu – Elle Romania; Noemi Meilman; Robert Ratiu – Beau Monde

Chiar si in al 6-lea an Molecule F.com este inca in continua dezvoltare, dedicandu-se in exclusivitate creatiilor relevante de design romanesc. Construit ca boutique multibrand online si platforma de promovare, Molecule F sustine designul romanesc, parte din activitate orientandu-se catre alte initiative conexe prin agentia de PR inhouse – Molecule PR.

Bloggerul Ovidiu Muresanu impreuna cu designerul Ioana Ciolacu si Andrei Iovu si Lil Bulgac - Harper's Bazaar
Bloggerul Ovidiu Muresanu impreuna cu designerul Ioana Ciolacu si Andrei Iovu si Lil Bulgac – Harper’s Bazaar

Esti curioasa cum a fost la petrecerile Molecule-f din anii anteriori? In acest articol gasesti imagini din 2015!

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: PR