O reclama la un brand de incaltaminte a devenit virala pe internet, dupa ce un student neamt la regie a creat un spot publicitar cum rar mai vezi in zilele noastre. Prezentarea acestuia, desi nu a fost aleasa ca spot publicitar oficial, nu avea cum sa treaca neobservata de oamenii care au acces la internet si sunt la curent cu noutatile.

Spotul publicitar prezinta o poveste frumoasa si emotionanta, care a avut un succes fantastic inca din momentul in care si-a facut aparitia in mediul online. Este o reclama neoficiala, dar care ar putea fi luata in considerare de catre conducerea celebrului brand, scrie usatoday.com.

O reclama la un brand de incaltaminte ne aminteste sa nu incetam niciodata sa luptam pentru visurile noastre

Eugen Merher, student la regie, a realizat acest spot incredibil. Cum a devenit o reclama la un brand de incaltaminte virala pe internet? Spotul prezinta povestea unui sportiv care traieste intr-un azil pentru batrani. El a gasit vechea sa pereche de adidasi, care i-a dat motivatia de a continua sa alerge.

Povestea prezinta incercarile sportivului de a continua cursa pentru maraton. De fiecare data cand acesta incearca sa alerge, el este imobilizat de catre angajatii azilului de batrani si ii este confiscata perechea de adidasi. Totul a luat o turnura neasteptata la sfarsitul spotului publicitar, ceea ce face ca aceasta reclama sa emotioneze o lume intreaga.

Jurnalistii de la Huffington Post au stat de vorba cu Merher, iar acesta le-a marturisit ca a incercat sa vorbeasca cu cei aflati la conducerea celebrului brand, dar acestia nu au fost interesati de reclama realizata de el.

“Am incercat sa luam legatura cu departamentul de comunicare al celebrului brand pentru care am realizat spotul publicitar, insa nu am primit niciun raspuns”, a declarat Merher, in varsta de 26 de ani, pentru Huffington Post.

Desi eforturile sale de a face oficiala reclama nu au avut succes, foarte multe persoane care au vazut spotul publicitar sunt de parere ca reclama ar trebui sa fie luata in serios.

Citeste si: Bar Refaeli, intr-o reclama interzisa la costume de baie!

Foto si video: Youtube.com.