Obama versus Trump

Pe data de 20 ianuarie a acestui an a avut loc ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, iar presa americana vorbeste inca despre Obama versus Trump si despre greselile pe care noul presedinte le-a facut inca din prima zi de cand a sosit la Casa Alba.

Fostul presedinte, Barack Obama, si Donald Trump s-au comportat diferit cu sotiile lor in ziua ceremoniei de inaugurare – iar diferentele dintre cei doi spun multe despre ce inseamna un gentleman si un… barbat ignorant, scrie usmagazine.com.

Obama versus Trump: diferenta dintre un gentleman si un… barbat neglijent cu sotia

Trump, impreuna cu sotia sa, a ajuns la Casa Alba pe data de 20 ianuarie pentru a prelua oficial fraiele Casei Albe de la Barack Obama. Din momentul in care a coborat din masina, oamenii prezenti la ceremonie au observat cum Donald Trump se grabeste sa ajunga la Barack Obama si Michelle Obama, lasand-o in urma pe sotia sa, Melania.

Donald Trump si sotia in Ziua Inaugurarii

Ea a fost nevoita sa coboare singura din masina si sa urce singura scarile, in timp ce tine in mana o cutie-cadou pentru Michelle. Trump a ignorat-o pe sotia sa pana in momentul in care Obama s-a intors catre Melania si a salutat-o.

Analizand modul in care s-a comportat Barack Obama in ziua inaugurarii sale, in anul 2009, acesta a fost un adevarat gentleman. A asteptat-o pe sotia lui sa coboare din masina, a prins-o de brat si i-a permis sa mearga in fata lui. S-au prezentat impreuna in fata lui George W. Bush si a sotiei sale, Laura Bush.

Barack si Michelle in Ziua Inaugurarii

Nu este prima data cand Donald Trump nu se comporta precum un gentleman cu sotia sa. In timpul ceremoniei, acesta a facut mai multe greseli, iar reactiile Melaniei au devenit virale si chiar a aparut un hashtag numit “#saveMelania” (salvati-o pe Melania).

Asa cum s-a declarat oficial, Melania Trump nu va fi alaturi de sotul ei cateva luni. Ea va ramane la New York, impreuna cu fiul lor, Barron, pentru ca acesta sa continue cursurile la o scoala privata din celebrul cartier Upper East Side.

Citeste si: George Clooney l-a atacat pe Donald Trump si i-a adresat o intrebare dura!

Foto: Getty