William, Kate, George si Charlotte

Casa Regala a Marii Britanii a dat publicitatii primele poze oficiale de la botezul micutei printese Charlotte, care a avut loc weekendul trecut la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, aceeasi unde a fost botezata si bunica pe care nu a cunoscut-o, Lady Diana.

Fotografiile de la ceremonia de crestinare au fost realizate de celebrul Mario Testino, fotograful preferat al printesei Diana. Sesiunea foto a avut loc la resedinta privata a Reginei Elisabeta, din Norfolk.
Cea mai importanta imagine este fotografia de familie care infatiseaza trei generatii succesoare la tronul britanic – printul Charles, printul William si, desigur, micutul George.

Trei generatii intr-o singura imagine

Catherine, Ducesa de Cambridge o tine in brate pe printesa Charlotte, in timp ce sotul ei, printul William il tine cu o mana protectoare pe printul George, care sta cu picioarele cocotate pe canapea. Langa se afla Regina Elisabeta. Tabloul familial este completat de familia lui Kate, care sta in spatele lui William: tatal ei, Michael, sora Pippa, fratele James si mama Carole. Langa ei se afla printul Charles, Camilla Ducesa de Cornawall si Ducele de Edinburgh.
Printre aceste poze oficiale facute publice sunt si imagini separate cu micuta Charlotte impreuna cu Catherine si cu George impreuna cu printul William.
Marele absent de la botez a fost printul Harry, care este plecat intr-o misiune in Africa.

The Duke of Cambridge playing with Prince George in the garden at Sandringham House A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

The Duke and Duchess of Cambridge with Prince George and Princess Charlotte in the garden at Sandringham House

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

The Duchess of Cambridge holds Princess Charlotte in the Drawing Room at Sandringham House

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Princess Charlotte after her christening at St Mary Magdalene Church today. © Press Association

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Foto: GULIVER