Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor face bani dupa ce se casatoresc, chiar daca nu vor lucra asa cum sunt obisnuiti oamenii de rand. Daca te intrebi si tu cum se obtin banii in familia regala, editorii Elle au facut cateva calcule. Pe scurt, dupa nunta lui Meghan Markle cu Printul Harry, cuplul va continua sa faca multi bani.

Spre deosebire de majoritatea cuplurilor proaspat casatorite, actrita din Suits si fratele lui William vor putea sta linistiti in ceea ce priveste situatia lor financiara. Daca te intrebi cum isi vor obtine banii in familia regala, editorii Elle au cateva puncte importante, care vor aduce lumina.

Metodele prin care Printul Harry si Meghan Markle vor face bani

  • Salariul de ofiter al Printului Harry

Printul Harry a petrecut 10 ani avand un salariu. El a luptat de doua ori in Afghanistan, ca pilot de elicopter in Fortele Aeriene Regale Britanice.

  • Salariul lui Meghan Markle din Suits

Actrita a incasat pana la 50 000 de dolari per episod, in fiecare an, timp de sapte sezoane. De fiecare data cand un episod este redifuzat, Meghan Markle incaseaza alti bani. Actrita mai are economii si din filmele Sefi de Cosmar si Remember Me.

  • Banii in familia regala vor veni si din contractele de promovare ale actritei

Rolurile lui Meghan Markle i-au adus si contracte cu branduri si sponsorizari. Desi ea si-a inchis site-ul de lifestyle The Tig, anul acesta, profitul sau ar fi de 80 000 de dolari, conform Town And Country.

  • Printul Harry si Meghan Markle vor face bani din taxele britanicilor

Printul Harry si Meghan Markle vor face bani si din taxele britanicilor. Cetatenii britanici furnizeaza pana la 391 de milioane de dolari pe an, intrucat Regina doneaza statului profitul de la proprietatile regale, care o “rasplatesc” cu bani-gheata. Finantele sunt investite in calatorii, intretinerea palatului, salariile angajatilor.

  • Dupa nunta lui Meghan Markle cu Printul Harry, acestia vor avea la dispozitie si mostenirea lui Harry

Diana, Printesa de Wales, a lasat o mostenire considerabila ambilor sai fii. Averea ei include actiuni, bijuterii, obiecte personale si lichiditati in valoare de 22,5 milioane de dolari, numai de la divortul de Charles. Totul este impartit egal celor doi fii.

Printul Harry a primit mostenirea sa de 13,4 milioane de dolari cand a implinit 30 de ani. Din aceasta mostenire, el a realizat si inelul de logodna pentru Markle, folosind doua pietre pentru un inel personalizat.

Citeste si: Bebelusi celebri in asteptare: ce vedete vor naste in 2018

Foto: Guliver