Daca esti pasionata de design, stilism, make-up, fotografie, hairstyling, actorie sau cooking atunci iti poti perfectiona aptitudinile la cursurile Dalles Go. In luna februarie toate sesiunile au reduceri atractive. Vei porni intr-o calatorie unica la capatul careia se afla cariera de vis pe care ti-o doresti!

Cursuri de formare profesionala pentru o cariera de vis

Pasul 1 spre cariera de vis: un curs after work

Daca faci parte din grupul fetelor care viseaza in secret sa dea jobul rigid dintr-o multinationala ca sa-si urmeze pasiunea, atunci trebuie sa afli de oferta Dalles Go.

In luna februarie, cea mai mare platforma de cursuri de formare profesionala, are o reducere de 30% la workshopurile care incep in aceasta primavara. Fa-ti “bagajele” si porneste in cea mai fascinanta calatorie a vietii tale! Iti poate aduce chiar cariera de vis la care te gandesti. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Geta Voinea, Narcisa Simandan si Marius Tudosiei sunt doar cativa dintre profesorii care te vor ajuta sa-ti descoperi calitatile ascunse si sa te reinventezi profesional. Mai multe detalii poti citi pe www.dallesgo.ro.

Foto: PR