rochia de mireasa a lui Kate Middleton

Exista putine rochii de mireasa mai faimoase decat cea purtata de Kate Middleton si creata de Sarah Burton pentru brandul Alexander McQueen. Insa la cinci ani de la nunta lui Kate, un alt proiectant a intentat un proces brandului sustinand ca rochia de mireasa este de fapt o imitatie a unei creatii realizate de ea.

Christine Kendall, un designer de rochii de mireasa cu sediul in Hertfordshire, a depus o plangere impotriva brandului Alexander McQueen la Intellectual Property Enterprise Court din Londra. In acea plangere, ea sustine ca i-a prezentat Ducesei de Cambridge, schitele ei inainte de nunta regala, iar acestea au fost folosite ca sursa de inspiratie pentru produsul final realizat de Sarah Burton. Kendall a tinuta sa precizeze prin intermediul avocatului ei ca acest proces nu o implica pe Kate Middleton: “Aceasta afirmayie nu este impotriva Ducesei si nu exista nicio acuzatie de delict impotriva palatului.” (La randul lor, un purtator de cuvant al familiei regale, spune ca Middleton nu a vazut schitele respective).

Aceasta nu este prima data cand Kendall a facut astfel de afirmatii: la 13 luni de la nunta regala, ea a ajuns la McQueen cu pretinzand ca designul este similar. Ea are, de asemenea, o serie de videoclipuri pe YouTube care prezinta designul ei initial.

Alexander McQueen a lansat urmatoarea declaratie cu privire la rochia de mireasa a lui Kate

Noi suntem surprinsi de aceasta revendicare legala. Christine Kendall ne-a abordat pentru prima data la Alexander McQueen in urma cu aproape patru ani, cand i s-a explicat rochia de mireasa facuta de Sarah Burton nu a fost copiat din desenele ei. Sarah Burton nu a vazut schitele doamnei Kendall si nu stia de doamna Kendall atunci cand aceasta a luat legatura cu noi. Nu stim de ce doamna Kendall a adus din nou in discutie acest lucru, dar aceasta afirmatie este ridicola.

Despre rochia de mireasa purtata de Kate Middleton am mai scris si-n articolul “Rochii de printesa”!

Foto: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!