Selena Gomez si Justin Bieber

Selena Gomez si Justin Bieber sunt din nou impreuna, insa mama cantaretei dezaproba relatia celor doi. De ce este nefericita Mandy Teefey, mama Selenei Gomez, cu alegerea fiicei sale? Descopera din materialul Huffington Post!

Mama Selenei Gomez si fostul ei manager, Mandy Teefey sustine ca nu este fericita cu alegerea fiicei sale de a reaprinde relatia de cuplu cu Justin Bieber, fostul ei iubit.

Selena Gomez si Justin Bieber sunt din nou impreuna, dupa ce vedeta Disney s-a despartit de The Weekend. Iar mama Selenei Gomez dezaproba relatia, conform Gossip Cop.

«Selena isi poate trai viata asa cum doreste, atat timp cat este fericita, sanatoasa si in siguranta», a declarat Mandy Teefey, sustinand ca ea nu a comunicat deloc cu Justin Bieber de cativa ani.

«Selena are 25 de ani si stie foarte bine ce risca in ceea ce priveste sanatatea sa. Eu nu o controlez, asa cum s-a sustinut pana acum.»

Editorii Huff Post au cerut o declaratie legata de interviul pe care mama Selenei Gomez l-a dat pentru Gossip Cop, insa nu au primit un raspuns.

via GIPHY

Selena Gomez si mama sa au aparut in multe titluri din presa in ultimul timp, dupa ce cele doua au incetat sa se urmareasca reciproc pe retelele sociale. In decembrie, mama Selenei Gomez si vedeta au incetat sa mentina legatura, conform People. Motivul a fost reinceperea relatiei dintre Selena Gomez si Justin Bieber.

Selena Gomez si Justin Bieber s-au reimpacat in octombrie, dupa ce artista a incetat relatia cu The Weekend. Selena si Justin Bieber au fost impreuna, cu mici intreruperi, intre 2011 si 2015.

Cantareata a declarat intr-un interviu pentru Billboard, dupa ce s-a impacat cu Bieber ca:

«Am 25 de ani. Nu am 18, nu am 19 sau 20. Tin la oamenii care mi-au impactat viata cu adevarat. Poate ca inainte as fi putut forta ceva ce nu era bun pentru mine. Dar asta nu inseamna ca sentimentele de iubire dispar vreodata.»

Presa internationala a scris, la sfarsitul anului trecut, ca Mandy ar fi ajuns la spital, pentru ca i s-ar fi facut rau in urma discutiilor aprinse cu fiica sa pe acest subiect.

Citeste si: Selena Gomez te inspira sa iti alegi tinute de zi relaxate si super stylish

Foto: Facebook