serialul Sex and the City Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker spune ca este posibil ca serialul Sex and the City sa revina. Actrita, care a jucat rolul lui Carrie Bradshaw in celebrul serial tv si-n doua filme artistice, a declarat ca ea si colegele ei sunt tentate sa-si reia rolurile.

“Nu cred ca vreuna dintre noi ar spune nu”, a declarat ea. “Nu stiu daca va fi vorba de un nou sezon al serialului sau un alt film. Cred ca ramane o intrebare deschisa si o discutie, care va continua pana va fi rezolvata. Cred ca exista intotdeauna o posibilitate.”

Sarah Jessica Parker a jucat alaturi de Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon in serialul Sex and the City care a rulat din 1998 pana in 2004. Cele patru femei si-au reluat rolurile din serialul Sex and the City in 2008 si intr-o continuare din 2012.

Pana cand revine serialul Sex and the City, Sarah Jessica Parker poate fi urmarita in Divorce

Sarah Jessica Parker joaca acum intr-un nou serial, Divorce, alaturi de Thomas Haden Church. Cei doi formeaza in noua productie un cuplu casatorit, care sunt pe punctul de a se desparti. Show-ul, care va fi difuzat pe Sky Atlantic in Marea Britanie, a fost creat de Sharon Horgan, scriitoarea irlandeza si starul din noua comedie Amazon, Catastrophe. Sarah Jessica Parker, care a fost casatorita cu actorul Matthew Broderick timp de 19 de ani, a spus ca stie un cuplu implicat intr-o aventura care a durat “multi, multi ani”, in ciuda faptului ca amandoi erau casatoriti cu alte persoane si chipurile fericiti cu ele.

“Aceasta aventura a fost ca un fel de univers alternativ, dar care nu a ranit pe nimeni”, a mai spus ea. “Am fost curioasa, pentru ca nu cred ca ei sunt singurii care fac asta. N-am mai vazut de mult timp la cinema portretul unei casatorii obisnuite – dintre doi oameni comuni, asa cum vedem in metrou, in tren sau intr-o masina care trece pe langa noi” a mai zis Sarah Jessica Parker.

Citeste si: “Lectii de stil si viata inspirate de serialul Sex & the City”!

Foto: Guliver