Shannen Doherty se lupta cu cancerul

Actrita celebra din seria "Beverly Hills 90210" a dezvaluit recent ca se lupta cu o boala necrutatoare. Shannen Doherty (44 de ani) are cancer la san si va fi supusa, in curand, unei masectomii.

Fostul star din Beverly Hills 90210 a fost diagnosticata cu cancer la san in luna martie a acestui an si a dezvaluit, potrivit contactmusic.com, ca va fi nevoita sa urmeze o operatie de masectomie. Totodata, ea va da in judecata si fosta sa echipa de management Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson, pentru ca nu i-au platit asigurarile medicale si nu au informat-o in acest sens.

In documentele puse la dispozitia judecatorilor, obtinute de TMZ.com, actrita, care urmeaza in prezent chimioterapie, acuza firma care s-a ocupat de managementul si contabilitatea ei ca a ignorat o factura prin care, la inceputul anului 2014, trebuia platita asigurarea de sanatate.

Conform declaratiilor medicilor, Shannen are “metastaze canceroase invazive la san, cu cel putin un nodul limfatic”. Echipa medicala care o are in ingrijire considera ca raspandirea cancerului s-a produs in urma cu un an si ar fi fost mai usor de tratat daca ar fi fost depistata mai devreme.

Intre cancer si tribunal

In acest context in care lipsa asigurarii medicale a impiedicat-o sa mearga la medic, Shannen spune ca va cere serioase despagubiri financiare si morale din partea fostilor colaboratori.

Insa Tanner, Mainstain, Glynn & Johnson planuiesc sa se “apere agresiv” in fata judecatorilor. “Tanner Mainstain afla cu tristete ca doamna Doherty sufera de cancer si ii doreste recuperare completa. Insa faptul ca Tanner Mainstain este de vina ca aceasta nu are asigurare de sanatate si ca din acest motiv i s-a ingradit accesul la un tratament adecvat, fapt ce a determinat raspandirea cancerului, este total falsa”, se pregizeaza intr-un comunicat al firmei care s-a ocupat de managementul artistei.

Mizeaza pe gandirea pozitiva

In ciuda bolii si a razboiului pe care il duce cu fostii parteneri, Shannen spune ca este hotarata sa aiba o atitudine pozitiva.

“Da, am cancer la san si, in prezent, urmez un tratament. Voi continua sa mananca asa cum trebuie, sa fac exercitii fizice si sa fiu pozitiva. Sunt recunoscatoare familiei, prietenilor si doctorilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat si, desigur, fanilor mei care mi-au fost alaturi”, a spus Shannen Doherty pentru revista People.

Teama cancerului la san a pus stapanire pe multe vedete care iau masuri extreme pentu a-l preveni.