Rene Angelil a intrat in viata lui Celine Dion cand aceasta avea doar 12 ani – si i-a fost atat manager, cat si mentor – el chiar si-a ipotecat casa pentru a finanta prima ei inregistrare, La Voix du bon Dieu. Relatia dintre ei a luat o turnura romantica in 1987 si s-au logodit in 1991. Cuplul s-a casatorit legat in decembrie 1994, in cadrul unei ceremonii grandioase la bazilica Notre-Dame din Montreal, Quebec.

Luna trecuta, cei doi au sarbatorit 21 de ani de la nunta lor, iar cantareata a postat pe Instagram, o fotografie impresionanta din ziua nuntii lor.

nunta Celine Dion cu Rene Angelil

Sotul lui Celine Dion a infruntat de doua ori cancerul: in 1999 si-n 2013

Angelil a fost diagnosticat cu cancer la gat in 1999. Rene invinsese prima lupta cu cancerul, insa in 2013 a avut o noua lupta de dus. In 2014, Celine Dion si-a luat un concediu de odihna pe o perioada nedeterminata pentru a avea grija de Angelil – care suferise o interventie chirurgicala pentru a elimina o tumoare canceroasa de la gat.

In luna august, Celine Dion a revenit pe scena Colosseum de la Caesars Palace, in mare parte din cauza insistentele lui Rene Angelil. “Nu stim ce ne rezerva viitorul”, a declarat Dion pentru Entertainment Tonight in luna august, adaugand ca Rene i-a spus “sa se intoarca, sa fie puternica si sa-si urmeze pasiunea.”

“A fost acolo, pentru mine, toata viata mea, si am fost acolo pentru el toata viata mea”, a continuat ea. “Exista o parte din mine care nu a parasit niciodata cu adevarat scena. Am vrut sa fiu acolo, dar am avut nevoie sa fiu si-n alta parte, iar acea nevoie a fost mult mai importanta in acel moment. Trebuia sa fiu alaturi de el. Trebuia sa fiu langa familia mea.”

Din relatia cu Rene Angelil, Celine Dion are trei copii – pe Rene-Charles de 14 ani si pe gemenii Nelson si Eddy de doar 5 ani. Rene are, de asemenea, trei copii din relatiile anterioare – Patrick, Jean-Pierre si Anne-Marie.

Citeste si: “Omagiul lui Celine Dion pentru sotul bolnav de cancer”!

Foto: Guliver, instagram.com/celinedion