tinute de ziua indragostitilor femeie
Ce tinute de Ziua Indragostitilor se potrivesc locului in care iti vei petrece seara?

Combina confortul cu feminitatea in serile romantice din sezonul rece! Si, cel mai important lucru, locul intalnirii dicteaza ce tinute de Ziua Indragostitilor folosesti!

Tinute de Ziua Indragostitilor la restaurant

Vedeta serii: rochia pe un umar

Daca esti invitata la cina intr-un restaurant hip din oras, sau iti petreci Ziua Indragostitilor la inaltime, intr-un sky bar, rochia pe un sigur umar este alegerea ideala. Atuurile acestei piese care a reaparut in tendinte sunt drapajul si fusta ampla. Doua elemente ideale pentru un look senzual dar misterios.

Tips: Chiar daca aparent ti se pare o rochie de vara, avantajul ei este ca o poti purta cu dresuri negre opace si cu sandale cu toc gros, similare cu cele din imagine. Dar nu sunt excluse nici botinele din piele fina. Combinatiile de materiale contrastante (piele si matase, paiete si lana) sunt la mare cautare in acest sezon!

Accesoriile potrivite pentru astfel de tinute de Ziua Indragostitilor: Cerceii lungi si stralucitori atrag atentia spre spre linia gatului si amplifica efectul de seductie al pielii lasate discret la vedere. Un plic mediu sau un clutch metalic completeaza discret tinuta pentru Valentine’s Day.

Rochie pe un umar Asos, 31.43 eur, asos.com