Ca in fiecare an, gala dedicata „Institutului pentru Arta Costumului“ de la muzeul Metropolitan din New York a fost o magnifica defilare de moda pe covorul rosu. Celebritatile, printre care actori, designeri, cantareti, sportivi renumiti si oameni de televiziune, au ales rochii, costume si accesorii statement, care au atras toate privirile. Iata cele mai extravagante tinute de la Gala Met 2017!

La evenimentul de aseara, organizat si prezidat de aproape doua decenii de editorul-sef al revistei Vogue, Anna Wintour, au prezentat si Katy Perry, Will Pharrell, dar si Giselle Bündchen si sotul ei, Tom Brady.

Gigi Hadid

Considerata o adevarata expozitie de moda, Gala Met 2017 a fost dedicata marelui designer japonez Rei Kawakubo, care se afla in spatele marcii Comme des Garçons. Dupa Yves Saint Laurent in 1983, Kawakubo este al doilea designer in viata pe care Institutul „Costume“ l-a onorat astfel.

Gala Met este vazuta drept echivalentul in moda al decernarii premiilor Oscar. Inainte de toate, este vorba de un eveniment caritabil grandios, care strange fonduri in beneficul muzeului, se pare ca mai mult de 10 milioane de dolari anual, si marcheaza deschiderea expozitiei anuale a aripii Costume Institute, scrie Vogue.com.

La acest eveniment exclusivist, lista de invitati se schimba de la an la an, insa anumite vedete, printre care Rihanna, surorile Kardashian, Madonna si Katy Perry, au fost nelipsite la ultimele editii. Celebritatile poarta de obicei creatiile marilor case de moda, asa ca nu rata cele ai frumoase aparitii din acest an.

25 de aparitii care au atras toate privirile la Gala Met 2017