O melodie clasica semnata Edith Piaf s-a transformat intr-o piesa-omagiu dedicata celor care au murit sau au fost raniti in timpul atentatelor din Paris. Celine Dion a fost artista care a adus la American Music Awards lacrimile in ochii celor prezenti la gala!

Celine Dion a avut o aparitie speciala in noaptea de duminica a show-ului American Music Awards. Ea a urcat pe scena pentru a oferi un tribut muzical sensibil victimelor atacurilor teroriste de la Paris.

Celine Dion a cantat intr-o versiune proprie celebra piesa din 1940 a lui Edith Piaf “Hymne a L’Amour” in timp ce in spatele ei se derulau imagini frumoase din Paris si cu cetatenii capitalei Frantei. Mai multe persoane din public au fost vizibil miscate de moment si au plans pe toata durata piesei cantate de Celine Dion.

Mai mult de 130 de persoane au fost ucise in timpul atacurilor de pe 13 noiembrie si peste 350 de oameni au fost raniti. “Am considerat ca este important sa dam dovada de solidaritate in urma evenimentelor petrecute recent in Paris si-n intreaga lume,” a declarat pentru Billboard Larry Klein, producatorul American Music Awards. “Momentul lui Celine ne-a ajutat sa ne exprimam sentimentele prin cantec, atunci cand cuvintele nu erau suficiente.”

Jared Leto a avut un scurt discurs inainte de intrarea in scena a lui Celine Dion

Cantareata, de origine canadiana, a fost introdusa pe scena de actorul Jared Leto, a carui trupa, 30 Seconds to Mars, a cantat cu cateva luni inainte la Bataclan, unul dintre locurile atacate de teroristi. Un loc “frumos, linistit si de neuitat” dupa cum isi aminteste Leto. “Ce diferenta poate face o singura zi”, a mai spus Leto. Apoi i-a amintit pe cei pierduti in “tragedia oribila si lipsita de sens”, printre care s-a numarat si Thomas Ayad, un reprezentant al casei sale de discuri. Leto a punctat de asemenea faptul ca americanii n-ar trebui sa evite imigrantii sirieni in urma tragediei petrecute in capitala Frantei.

Citeste si: „Omagiul lui Celine Dion pentru sotul bolnav de cancer”!

Foto: Guliver