vanessa hudgens austin butler inchisoare

O declaratie romantica de Ziua Indragostitilor s-ar putea transforma pentru Vanessa Hudgens si Austin Butler, iubitul ei, in cateva luni bune de inchisoare sau o amenda usturatoare. Cei doi n-au avut nicio intentie rea, insa gestul era interzis...

Ar putea Vanessa Hudgens sa fie inchisa? Dupa ce a petrecut weekendul de Ziua Indragostitilor in Sedona cu iubitul ei, Austin Butler, Vanessa este acum cercetata penal pentru acte de vandalism.

Vanessa Hudgens, 27 de ani, nu pare a fi o tipa rebela, dar cu toate astea ea ar putea avea probleme mari pentru ce a facut in vacanta. Ea si Austin Butler, 24 de ani, au mers impreuna in Sedona, Arizona si si-au cioplit numele pe o piatra. Desi pare un gest romantic si nevinovat, el este de fapt unul ilegal din cauza caruia Vanessa Hudgens ar putea ajunge in inchisoare.

#sedonadreams

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Vanessa si Austin au mers in padurea nationala Coconino din Sedona, au facut poze si clipuri video dragute impreuna. Iar cand au vazut bolovanii spectaculosi din Red Rock Ranger District, au crezut ca ar fi romantic sa marcheze respectivul loc scrijelind o inima in care au scris “Austin + Vanessa”. Iar apoi si-a pus fotografia pe Instagram.

Vanessa Hudgens n-a facut nicio declaratie pe acest subiect

Insa acum aceasta a fost stearsa, iar Austin si Vanessa, au aflat ca este ilegal sa deteriorezi sau sa strici roci in Red Rock Ranger District. Poza lor a generat o ancheta penala, deoarece este un delict prin care a fost deteriorata un bun de pe terenul US Forest Service.

gest romantic vanessa hudgens

Daca autoritatile vor depune plangere, Vanessa si Austin ar putea primi de 500 de dolari si ar putea petrece chiar si 6 luni dupa gratii. Cand Vanessa a fost intrebata despre incidentul de TMZ, ea nu a avut nimic de comentat. Având in vedere cat de infricosatoare este amenintarea cu inchisoarea putem intelege de ce a ales sa nu faca nicio declaratie. Vanessa probabil se simte groaznic pentru incalcarea legii, mai ales ca suntem sigure ca nu a vrut sa faca nimic rau. La urma urmelor, gravarea numelor pe o piatra este unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le poti face… cu conditia sa nu fie un teren protejat de lege!

Citeste si: “Ce sa oferi de Valentine’s Day in functie de etapa in care va aflati”!

Foto: instagram.com/vanessahudgens

Daca ti-a placut, ti-a fost util, ti s-a parut interesant, te-a ajutat, etc. acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!