vedete pe plaja pamela anderson

In urma cu cincizeci de ani, Capitol Records lansa ceea ce s-a crezut ca va fi un esec al trupei The Beach Boys. Pet Sounds a fost lansat in 1966, chiar inainte de weekendul cu Memorial Day si incepea cu un sunet melodios intrerupt de un zgomot de tobe.

Directorii de inregistrari de atunci nu au vazut dincolo de o melodie simpla si inocenta de plaja, dar criticii (si fanii lui Paul McCartney) au recunoscut imediat potentialul sau si faptul ca el ar putea deveni unul dintre cele mai influente albume ale secolului.

Insa pe langa obsesia cu cultura surfului din California, grupul a mai lansat un alt fenomen cultural: obsesia pentru felul in care arata parul tau pe plaja. Toate fetele din clipurile trupei sunt extrem de atente la acest aspect. Iar intr-un articol de pe vogue.com am gasit o trecere interesanta in revista a acestui fenomen.

Imagini emblematice cu vedete pe plaja care au facut inconjurul Instagramului

Brigitte photographed on the beach, 1960’s ❤️

A photo posted by Rare Brigitte Bardot (@rarebrigittebardot) on


Apa de mare pulverizata printre suvite, impletiturile sau parul decolorat de soare, toate aceste detalii deloc intamplatoare sugereaza romantismul fara griji al unei zile petrecute pe plaja. Cine nu-si aminteste oare „coama” blonda si batuta de vant a lui Brigitte Bardot imortalizata la mijlocul anilor ’60 de Bob Zagury. Si cine ar putea uita impactul vizual uimitor al fotografiei cu Marisa Berenson surprinsa de iubitul ei Arnaud de Rosnay, pentru editia din 1970 a revistei Vogue?

#saturdaze #boderek

A photo posted by Rianne ten Haken (@riannetenhaken) on

Coditele impletite ale lui Bo Derek din filmul 10 au devenit infinit mai celebre decat filmul in sine, in timp ce senzuala Pamela Anderson in genericul serialului Baywatch s-a transformat intr-un simbol reprezentativ al anilor ’90. In ultimii ani, ne-au atras atentia imagini cu vedete pe plaja din filmul Blue Crush si scene cu Blake Lively pe coasta Californiei.

BANG BANG ?? #stephanieseymour #kathyireland #nineties #90s

A photo posted by 90’s Babes (@ninetiesbabes) on

Making of Summer. @PanteneBrasil #mergulhenoverão #verãoPantene ☀️

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Despre cele mai sexy look-uri de plaja am mai scris si-ntr-un articol anterior!

Daca te-a ajutat, acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: instagram.com