street style vedete Glastonbury 2016

Un alt an, o alta editie fabuloasa a festivalului Glastonbury. Si desi in principiu ne-am dori sa ajungem acolo pentru formatiile care vin, nu ne-ar deranja sa ne intalnim pe acolo si cu vedetele noastre preferate.

In acest an nu au existat coroane de flori, rochii maxi lungi, imposibil de purtat, tarate prin noroi sau tinute frumoase, dar nepotrivite. In schimb, ne-am bucurat sa observat ca vedetele s-au imbracat pe cat de normal pe atat de cool.

street style vedete Glastonbury 2016
Lottie Moss (sora lui Kate Moss)

Tu cat de multe ai indura pentru a auzi live trupe precum Muse, Coldplay, Sigur Ros, Foals, New Order sau The Last Shadow Puppets? Line-up-ul in acest an a fost suficient de ofertant la Glastonbury 2016 pentru a atrage vedete care nu se tem nici de precipitanii, nici de noroaie. Ele au infruntat vremea capricioasa, tipic englezeasca, cu zambetul pe buze si… cizme de cauciuc!

street style vedete Glastonbury 2016
Natalie Dormer (din Game of Thrones)

Cum si-au regandit vedetele outfiturile pentru Glastonbury 2016

Nu mai e niciun secret ca vedetele iubesc festivalurile muzicale si nici macar ploaia sau noroiul nu le pot impiedica sa se bucure de ele si, ca-n fiecare an, evenimentul muzical de la Glastonbury s-a lasat si cu precipatii, insa celebritatile au reusit sa-si adapteze in mod inspirat outfiturile.

street style vedete Glastonbury 2016
Cara Delevigne
street style vedete Glastonbury 2016 Alexa Chung
Alexa Chung

Spre deosebire de muritorii de rand, care n-ar putea arata prea bine, atunci cand au de infruntat baltoace si noroaie: Alexa Chung, Cara Delevingne sau Natalie Dormer ne demonstreaza ca poti arata ubercool si atunci cand porti impermeabile, cizme waterproof de la Hunter sau Coach si tot felul de alte piese care teoretic au un rol pur functional.

street style vedete Glastonbury 2016
Suki Waterhouse

Citeste si: “Coachella 2016: tinute de festival pe care le poti purta si tu”!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver