actele de divort halle berry

2015 a fost un an prielnic... pentru despartiri. O multime de cupluri celebre, pe care noi am fi pariat ca vor rezista vreme indelungata au depus actele de divort. Iar ieri seara am aflat ca pe lista lor mai apar doua nume faimoase.

Halle Berry a folosit un pseudonim atunci cand a completat actele de divort pentru a se separa de sotul ei, actorul Olivier Martinez. Conform documentelor obtinute de TMZ, actrita de Oscar, a folosit aliasul Hal Maria atunci cand a completat formularele.

Hal este prescurtarea de la Halle, iar Maria este cel de-al doilea nume al actritei. TMZ a explicat ca ea a recurs la aceasta strategie pentru a-si proteja viata privat si a motivat ca ia aceasta decizie pentru ca intre ei sunt diferente ireconciliabile. Avocatul vedetei din seria X-Men, Steve Kolodny, a folosit pseudonimul Mac Martin si pentru baietelul de 2 ani al celor doi care se numeste Maceo.

Actorul de origine franceza si Halle Berry s-au cunoscut pe platourile filmului Dark Tide in 2010 si s-au logodit in secret in anul imediat urmator. Ei s-au casatorit in 2013 la Chateau des Conde in Vallery, Franta.

Cuplul si-a anuntat despartirea marti printr-o declaratie comuna data catre Us Weekly. “Am ajuns cu greu la concluzia ca trebuie sa divortam. Vom merge inainte continuand sa ne iubim, sa ne respectam si sa ne concentram pe ce e cel mai bine pentru fiul nostru. Ne dorim unul altuia fericire in viitor si speram ca veti respecta intimitatea copiilor nostri care trec impreuna cu noi prin aceasta perioada dificila.”

Ce alte cupluri au mai semnat actele de divort in 2015

cupluri care au divortat in 2015
Kaley Cuoco si Ryan Sweeting; Gwen Stefani si Gavin Rossdale; Ben Affleck si Jennifer Garner; Kate Moss si Jamie Hince

Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat ca divorteaza la o zi dupa ce au implinit zece ani de casnicie… Insa in cazul lor separarea definitiva nu este inca o certitudine. Umbla zvonul ca Jennifer este insarcinata si ca acest lucru ar putea conduce la o impacare intre ei.

Si Gwen Stefani a divortat dupa 13 ani de casnicie de Gavin Rossdale. Dincolo de „diferente ireconciliabile”, adevaratul motiv al divortului ar fi infidelitatea lui Gavin Rosdale. Zvonurile despre aventuri extraconjugale au persistat pe parcursul intregii relatii. Gwen a lansat de curand chiar si o piesa care vorbeste despre despartirea lor.

Kaley Cuoco, vedeta serialul The Big Bang Theory a fost casatorita doar 21 de luni cu tenismenul Ryan Sweeting, iar divortul n-a durut aproape deloc. Se pare ca a fost atat de clar ca nu se potrivesc incat actrita a luat decizia fara prea multe ezitari.

Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit in 2011 si conform unor prieteni apropiati care au dezvaluit despartirea jurnalistilor de revista People, cei doi nu-si mai pot repara problemele din mariaj. Jamie locuieste in prezent la niste prieteni, iar Kate isi… ineaca amarul cu un nou iubit.

Foto: Guliver