Vedeta americana in varsta de 28 de ani a primit multe premii pentru albumele lansate de-a lungul timpului si este una dintre cele mai bogate cantarete din lume. O dovedeste faptul ca anul trecut s-a aflat pe locul trei intr-un clasament realizat de publicatia Forbes cu cele mai bine platite femei care au primit incasari din muzica. Cu toate acestea, nu e prima data cand o acuzatie de plagiat pentru Taylor Swift tine primele pagini ale presei internationale. Iar de aceasta data nu e vorba de o piesa, ca in trecut, ci de un… videoclip!


Ce are la baza aceasta acuzatie de plagiat pentru Taylor Swift? Fosta cantareata de country devenita vedeta pop este suspectata ca a copiat o reclama a companiei Kenzo pentru cel mai recent videoclip al ei, care se numeste Delicate si pe care l-a lansat de curand, in colaborare cu Joseph Kahn.

Colaje pe post de dovezi si o acuzatie de plagiat pentru Taylor Swift

Fanii artistei de pe Twitter sunt dezamagiti dupa ce au remarcat ca exista multe asemanari intre videoclipul vedetei si reclama companiei Kenzo pentru un parfum, care a aparut anul trecut si care a fost regizata de producatorul american Spike Jonze, scrie Huffingtonpost.com.

Taylor Swift si actrita Margaret Qualley, care apare in materialul publicitar, au expresii faciale si o coregrafie similara, sustin cei care au surprins cadre din cele doua clipuri si au pus imaginile cu cele doua vedete unele langa altele.

Un lucru e sigur: chiar daca cele doua materiale video nu sunt identice, conceptul care sta la baza lor este asemanator, dupa cum poti vedea in video-urile de mai jos:

Melodia „Delicate” face parte din cel de-al saselea album de studio al lui Taylor Swift, intitulat „Reputation”.

Acum, ca ai aflat ce are la baza aceasta acuzatie de plagiat pentru Taylor Swift, te poate interesa si articolul despre schimbarile de look ale vedetelor: Taylor Swift face alegeri surprinzatoare pentru videoclipuri.

Foto si video: Facebook/ Youtube/ Twitter