selena gomez fish gape duck face

Vedetele au dat tonul, iar apoi toate fetele care viseaza in secret sa devina modele sau pur si simplu sa fie observate de tipi au adoptat o noua expresie faciala. Dupa Duck Face a venit vremea unui trend mai acceptabil!

Pentru o vreme, Instagramul a fost plin cu o cantitate aparent infinita de selfie-uri in care fetele purtau semnatura Duck Face. Dar vremea acestui trend online a apus, insa nu inainte de a preda stafeta unuia nou!

Undeva pe la finalul anului trecut s-a decis ca nu mai e cool sa te prefaci ca mananci spaghete invizibile in toate fotografiile, asa ca era Duck Face a apus si a aparut in locul ei o alta metoda prin care sa te faci remarcata pe retelele de socializare.

Dupa cum stim cu totii, tendintele pe Internet tind sa vina si sa plece destul de repede, astfel incat nu credem ca noul Fish Gape va exista pentru o perioada prea lunga de timp. Acum probabil te intrebi, ce anume inseamna noua denumire despre care toata lumea vorbeste.

Fish Gape este mult mai subtila decat era Duck Face

Ei bine, este practic o expresie in care gura este usor intredeschisa, iar dintii sunt dezvaluiti partial. Serios, ce s-a întamplat cu vremurile frumoasa, cand tot ce trebuia sa faci era sa spui “cheese” si sa zambesti?

Fish Gape este practic un Duck Face pentru oameni lenesi – mergi doar pana la jumatate cu intredeschiderea buzelor, iar imaginea rezultata din aceasta expresie este mai relaxata si mai senzuala.

Revista Cosmopolitan a descoperit ca toate vedetele noii generatii se folosesc de Fish Gape in ultima perioada: Hailee Steinfeld, Selena Gomez, Ruby Rose, Demi Lovato, Ariana Grande, Shay Mitchell. Toate posteaza selfie-uri in care par ca s-au oprit in mijlocul unei propozitii pentru a-si face un instantanee sexy sau pentru o lua o muscatura dintr-o frunza de kale.

@cosmopolitan, @tomschirmacher, @mrchrismcmillan, @darlenejacobs, @jamesdemolet

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

xx A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Citeste si: “Poze amuzante cu vedete: moda selfie-urilor ia amploare”!

Foto: instagram.com