Angelina Jolie s-a remarcat intotdeauana prin aparitii uluitoare in public. Fie ca a fost invitata sa sustina o cauza umanitara ori la premiera vreunui film de box office, actrita a aratat de fiecare data ca isi merita din plin statutul de diva.

Cea mai recenta dintre aparitii a fost cea de la Magazine 2015 Innovator Awards, organizata de Wall Street Journal la MoMA, in New York.

Rochiile ei preferate sunt cele foarte lungi, cu trena, care ii pun in evidenta silueta mai mult decat silfida. Si cea de la Magazine 2015 Innovator Awards a fost la fel: lunga, neagra cu o taietura generoasa in spate, care lasa sa se intrevada tatuajul ce-i acopera o portiune generoasa din piele. Piesa wow a ansamblului este funda imensa din catifea. Si aceasta este doar una dintre numeroasele aparitii uluitoare ale Angelinei Jolie din ultimii ani.

Angelina Jolie aparitii uluitoare

Probabil ca una care a ramas in amintirea tuturor este cea de la premiera filmului ei, “Maleficent” – o varianta moderna si proprie a povestii “Frumoasa din padurea adormita”. Atunci, Angelina Jolie a purtat o alta rochie lunga, cu trena, semnata Versace. Neagra, din piele si cu pliuri pe corset si pe talie, diva nu s-a indepartat prea mult nici pe covorul rosu de personajul pe care l-a intruchipat.

World Premiere Of Disney's "Maleficent"

Pentru gala premiilor BAFTA 2014, Angelina a demonstrat ca poate purta cu eleganta seducatoare costumul masculin. Pantaloni skynny, pantofi stiletto, sacou cu maneci scurte si o camasa cu deschidere larga la gat, peste care atarna aparent neglijent un papion satinat nelegat, iata o alegere care i-a adus o serie de laude din partea criticilor de moda.

Angelina Jolie aparitii uluitoare

Premiera filmului “World War Z” de la Berlin a inspirat-o pe Angelina sa renunte la negru si sa aleaga o vestimentatie de inspiratie futurista. Acesta este atuul ei: stie de fiecare data sa isi aleaga outfitul potrivit pentru eveniment.

Angelina Jolie aparitii uluitoare

In acelasi an, Angelina Jolie a participat la cel de-al patrulea Summit al Femeilor Lumii, care a avut loc la David H. Koch Theater din New York. Cu acest prilej, actrita a demonstrat o abordare mult mai matura a stilului. Ea a purtat un cardigan negru simplu, peste o rochie maro, din textura organica.

Nici de aceasta data nu a lipsit trena.

Angelina Jolie aparitii uluitoare

Foto: Guliver.