Este o actrita care nu mai are nevoie de nicio prezentare, o persoana cu un suflet mare, care s-a implicat in multe actiuni caritabile, dar si o mama remarcabila. Angelina Jolie a planificat de aceasta data o vacanta inedita in Cambogia, iar fiul ei Maddox, care este originar de acolo, o va insoti.

Angelina Jolie Maddox vacanta inedita

Intr-un interviu pentru Associated Press, Angelina a dezvaluit ca va pleca in curand intr-o vacanta inedita cu Maddox Jolie-Pitt, fiul ei de 13 ani. El o va insoti in Cambogia ca s-o ajute cu pregatirea noului ei film pentru Netflix. Maddox s-a nascut in Cambogia, iar Angelina l-a adoptat in 2002 cand avea doar 7 luni.

Maddox revine in tara unde s-a nascut

Ea a povestit pentru Associated Press: “Vom pregati impreuna filmul si vom invata cot la cot despre tara lui. El implineste 14 ani saptamana viitoare si este un moment foarte important in care trebuie sa inteleaga cine este cu adevarat. Este fiul meu, dar este totodata si fiul Cambogiei. El va fi pe platouri, alaturi de mine, in fiecare zi dupa ce termina cu scoala si se va implica in anumite scene.”

Nu este pentru prima data cand Angelina isi ia cu ea copiii in calatorii initiatice. De curand, ea a plecat cu Shiloh in Liban si au facut o oprire si in Turcia.

Citeste si: “Brad Pitt si Angelina Jolie viseaza la o insula in Grecia”!

Foto: Guliver