Angelina Jolie iubeste din nou

Divortul de Brad Pitt din septembrie 2016 a fost dureros, cu siguranta, semn ca vedeta a asteptat mult timp pana sa-si refaca viata sentimentala. Presa internationala a mai speculat ca Angelina Jolie iubeste din nou, dar acum o sursa din cercul de prieteni al actritei sparge tacerea.

Potrivit Entertainment Tonight, Angelina Jolie iubeste din nou, dar ea nu este pregatita de un mariaj. Cel care a cucerit-o este un agent imobiliar chipes, trecut de prima tinerete, care nu are o legatura cu industria cinematografica si nici nu este celebru.

Angelina Jolie iubeste din nou?

Cu toate ca s-a mai scris despre faptul ca Angelina Jolie iubeste din nou, sursa citata spune ca aceasta este primul pretendent care chiar are sanse la inima actriteim, dupa ce ea si Brad au luat-o pe drumuri separate. „Angie a trecut prin clipe foarte dificile dupa despartirea de Brad. A ajutat-o mult sa aiba langa ea un alt adult cu care sa-si petreaca timpul“, a declarat o persoana din anturajul Angelinei Jolie.

Brad Pitt este istorie

Multi au fost cei care au crezut ca Brangelina o sa fie din nou un cuplu, dar insider-ul care a dat acest interviu despre viata amoroasa a actritei spune ca relatia lor e de domeniul trecutului. Nu numai ca nu se mai iubesc, dar de abia mai reusesc sa stea intr-o camera impreuna fara sa se certe. Cu greu reusesc sa comunice si discuta doar de dragul copiilor.

Mai mult decat anul trecut, in 2018 Angelina a inceput din nou sa iasa in public si astfel a fost vazuta la mai multe evenimente mondene, iar tinutele ei de covorul rosu au fost printre preferatele designerilor.

Daca ti-a placut articolul cu un nou cuplu la Hollywood: Angelina Jolie iubeste din nou?, te poate interesa si: Critics’ Choice Awards 2018: cu ce rochie a iesit in evidenta Angelina Jolie.

Foto: Guliver/Instagram