Angelina si Brad Pitt

La aproape un an dupa ce am aflat ca Angelina si Brad Pitt au depus actele de divort, o veste buna e pe primele pagini ale publicatiilor internationale. Intr-un raport al Us Weekly, se arata ca cei doi nu au avansat cu procedurile de divort. Asta inseamna ca raman casatoriti din punct de vedere legal si, sustin apropiati ai celor doi, exista multe sanse ca ei sa fie din nou impreuna.

Cum sa interpretam vestea ca Angelina si Brad Pitt au sistat procedurile de finalizare al divortului? E un semn ca cei doi actori au ingropat securea razboiului si vor sa isi mai dea o sansa, mai ales ca au pozat mult timp in unul dintre cele mai trainice si cool cupluri de la Hollywood, sau e doar vorba de intampinarea unor greutati sau ezitari care tin de detaliile de natura legala? Potrivit Us Weekly, faptul ca Brad Pitt si-a deschis sufletul in interviul acordat revistei GQ si a recunoscut ca are o problema cu alcool, asumandu-si astfel esecul relatiei lor, a facut-o pe Angelina sa isi reconsidere pozitia si sa nu mai fie atat de sigura ca vrea sa divorteze.

Trebuie sa recunoastem ca procesul de divort intentat de cuplul format din Angelina si Brad Pitt a fost foarte lent, iar cei doi s-au vazut des si au petrecut mult timp impreuna de dragul copiilor.

Ce i-a determinat pe Angelina si Brad Pitt sa sisteze divortul

Tot US Weekly scrie ca prieteni apropiati ai cuplului au declarat ca cei doi au trecut prin clipe foarte dificile dupa ce s-au despartit, ca au realizat ce important este ca familia lor sa ramana unita si astfel fiecare a incercat sa isi schimbe atitudinea in ceea ce priveste aceasta relatie. Brad a renuntat la vicii, adica la consumul de alcool, si si-a luat angajamentul de a se raporta diferit la cei dragi, iar acest lucru a facut-o pe Angie sa il priveasca cu alti ochi.

„Divortul este oprit. Ei nu au facut nimic pentru a merge inainte cu procedurile in ultimele luni si nimeni nu crede ca vor mai face ceva in acest sens“, a spus o sursa apropiata cuplului. De asemenea, un prieten al lui Angie sustine ca aceasta l-ar accepta pe Brad inapoi daca el „este dispus sa aiba grija de familie“ si, in plus, „trebuie sa incerce sa o recucereasca“.

Surse apropiate cuplului sustin ca cei doi sunt la un pas de a-si reface relatia

„Toata lumea crede ca se vor impaca. Nu ar fi nicio surpriza daca vor anunta ca renunta la divort si incearca sa isi reconstruiasca casnicia”, sustin surse din anturajul Brangelina. Si adauga: „El este foarte hotarat sa incerce sa o recucereasca. Stia ca are o problema pe care trebuia sa o rezolve“.

Angelina si Brad Pitt nu au dat declaratii publice si nu au raspuns zvonurilor potrivit carora exista sanse ca ei sa se impace, dar presa stipuleaza ca ei vor sa tina lucrurile secrete de dragul copiilor.

Daca ti se pare interesant faptul ca Angelina si Brad Pitt au oprit procesul de divort, citeste si cum s-a ajuns la divort in articolul: Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. Copiii cu cine raman?

Foto: Guliver