Familia Beckham

Victoria si David Beckham au facut schimb de mesaje dragastoase prin intermediul Instagramului. Cei doi au celebrat 16 ani de la casatorie atat online, cat si offline!

Victoria si David Beckham au o familie superba! Designerul de moda a postat sambata pe Instagram o imagine de la aniversarea celor 16 ani de casatorie cu David, iar copiii sunt si ei prezenti in ea.

Happy anniversary, I love u so much x I’m so proud of our beautiful family x

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

In noua imagine, David si Victoria zambesc spre camera si sunt inconjurati de cei patru copii ai lor Brooklyn, Cruz, Romeo si Harper. Victoria a scris si un mesaj in dreptul fotografiei: “Happy anniversary, I love u so much x I’m so proud of our beautiful family x.” Dupa cateva ore a postat si David o poza din zua casatoriei lor si a impartasit-o fanilor sai cu urmatorul text “16 years ago today was our special day… 16 years on we have our beautiful children… Thank you for giving me our amazing little ones …. Happy anniversary.”

Cuplul s-a casatorit pe 04 iulie 1999, la Castelul Luttrellstown din Dublin, Irlanda. Iar daca e sa ne uitam dupa imaginile pe care cei doi le fac publice pe retelele de socializare pare ca povestea lor de dragoste e pe an ce trece mai infloritoare.

Foto: instagram.com/victoriabeckham