Nu mai e niciun secret ca Anna Wintour este unul dintre cei mai “fiorosi” sefi din industria modei. Ea a dezvaluit recent si un secret descoperit de ea de-a lungul intregii ei cariera si are un sfat pretios si cel putin neobisnuit pentru cei care aspira la un loc in cel mai fashionable domeniu.

Anna Wintour la o prezentare Ralph Lauren

Sfat pretios de job: Anna Wintour isi impartaseste filosofiile

Redactorul-sef al revistei Vogue US, celebra Anna Wintour, are un sfat pretios pentru tinerii angajati din industria modei: sa fie concediati.

“Toata lumea ar trebui sa fie concediata cel putin o data in cariera, deoarece perfectiunea nu exista” a declarat Anna in cartea Winners: And How They Succeed a autorului Alastair Campbell. “Este important sa avem esecuri pentru ca ele fac parte din realitatea vietii.”

Wintour si-a pierdut si ea locul de munca inainte de a ajunge pe cea mai inalta pozitie la revista Vogue. Ea a fost concediata in 1975 de la revista Harper’s Bazaar dupa doar 9 luni de lucru.

Faimosul redactor-sef a mai avut un un sfat suplimentar: “Oamenii functioneaza mai bine atunci cand au o responsabilitate”, a spus ea. Wintour a sugerat de asemenea ca este important sa dovedesti ca ai incredere in propriile forte cand esti la locul de munca.  “Chiar daca ai anumite dubii tot trebuie sa pari sigura pentru a le dovedi celor din jur ca esti omul potrivit la locul potrivit.”

Foto: Guliver