actele de divort antonio banderas

Desi au fost unul dintre cuplurile solide ale Hollywood-ului, iata ca a venit momentul ca drumurile lor sa se desparta. Melanie Griffith si Antonio Banderas s-au despartit dupa 18 ani de casnicie!

Actrita in varsta de 57 de ani si actorul spaniol de 54 de ani au anuntat ca s-au despartit in iunie 2014, dupa 18 ani de casnicie, insa de abia acum au depus actele de divort si asteapta sa primeasca pe ele semnatura unui judecator. Conform site-ului TMZ.com separarea lor legala ar trebui sa fie finalizata la sfarsitul acestei saptamani.

Melanie, a divortat de trei ori in trecuit si a solicitat initial custodia fiicei lor Stella, dar problema s-a rezolvat de la sine pentru ca aceasta a implinit 18 ani in luna septembrie a lui 2014.
Antonio Banderas sustine ca despartirea lui nu are nimic de a face cu relatia sa cu Nicole Kimpel, pe care a întalnit-o la editia de anul trecut a Festivalului de Film de la Cannes de anul trecut.

“Nicole nu a fost motivul divortului meu. Am cunoscut-o la Festivalul de la Cannes de anul trecut, dar amandoi stiam ca eram inca un barbat casatorit, desi lucrurile se indreptau deja spre directia din prezent. Cu Melanie totul este bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Casatoria noastra s-a terminat intr-un mod foarte natural, nu au existat scrumiere aruncate in cap.” a povestit Antonio pentru TMZ.com. Nici el nu este la primul divort. Antonio s-a despartit de Ana Leza, fosta lui sotie, in 1995.

Desi cuplul s-a despartit, cei doi continua sa formeze o familie pentru fiica lor Stella. Ei au fost impreuna la festivitatea de absolvire a acesteia, iar Griffith a postat cateva imagini pe contul ei de Instagram. “Mama, Stella and Papi” a fost descrierea care a insotit poza celor trei.

melanie griffith cu antonio banderas

Citeste si: “Ben Affleck si Jennifer Garner: un divort inevitabil”!

Foto: Guliver, instagram.com/melaniegriffith