nunta ca-n povesti a lui Ashlee Simpson

Fetita de 8 saptamani a lui Ashlee Simpson si a lui Evan Ross si-a facut debutul in lumea digitala joi, cand parintii ei au postat prima imagine cu ea. In fotografie de familie, cei doi isi privesc mandri fetita in timp ce aceasta poarta un adorabil tutu alb.

Au trecut aproape doua luni de cand in viata lui Ashlee Simpson si a lui Evan Ross a aparut Jagger Snow Ross. “O iubim atat de mult!!! Mai mult decat orice pe pamant” a fost comentariul lui Simpson care a insotit fotografia postata de ea joi pe Instagram.

Ross a share-uit si el aceeasi poza in care apare impreuna cu Ashlee si cu fetita lor si a scris “Fiecare zi a fost cea mai frumoasa zi!!! E o adevarata binecuvantare.

prima imagine copil ashlee simpson

Cuplul a anuntat venirea pe lume a lui Jagger Snow pe 30 iulie, tot pe Instagram. Iar in iunie, Ross povestise revistei People ca a ales un nume unic pentru copilul lui.

Fata Jessicai Simpson, Maxwell (3 ani) va fi probabil incantata de aparitia unei noi fetite in familii. Ea petrece mult timp atat cu fratele ei Ace (2 ani), cat si cu verisorul ei mai mare. Iar acum sigur va avea partenera perfecta cu care sa dea iama in dressingul mamei sale.

Ashlee Simpson si Evan Ross s-au casatorit in luna august 2014 intr-o ceremonie care s-a desfasura pe o proprietate de-a mamei lui Ross, cantareata Diana Ross. La nunta, baiatul de 5 ani al lui Ashlee, rezultat in urma casatoriei cu Pete Wentz de la Fall Out Boy, a condus-o catre altar.

Descopera si: “Imagini in premiera de la o nunta ca-n povesti”!

Foto: instagram.com/evanross