Pentru multi a ramas fata din High School Musical. Insa intre timp Ashley Tisdale a mai crescut, joaca intr-un serial nou, este ambasadoarea unei fundatii caritabile pentru ajutorarea copiilor nevoiasi si are 43 de milioane de fani pe platformele de social media.

Ashley-Tisdale-sport-dieta

Iar noi am descoperit pe health.com un interviu in care Ashley Tisdale vorbeste despre rutina sportiva pe care o urmeaza, dar si despre regimul ei alimentar.

Cel mai important lucru ca sa te simti bine

“Sa dedici macar o ora pe zi unei activitati sportive. Te ajuta sa fii mai sanatoasa si totodata te scapa de stres. Lunea, miercurea si vinerea lucrez cu antrenorul meu Jason Walsh, joia fac kickboxing, iar martea merg la o ora de yoga.”

Exercitiile care-i plac si exercitiile care-i displac lui Ashley Tisdale

“Yoga este activitatea mea preferata pentru ca este mai mult decat un exercitiu pentru intretinerea corpului. Este o experienta mentala si spirituala care face minuni. Nu-mi plac exercitiile cardio. De obicei folosesc StairMaster, dar sa stau pe o masinarie pentru o perioada lunga de timp? Pentru mine una e greu. Antrenorul meu are o ora extraordinara care se numeste Rise Nation. Este o ora minunata pentru ca faci exercitiile pe muzica si nu de una singura sau la un aparat. Dureaza doar 30 de minute dar e super hardcore.”

Provocarea ca sa-si mentina silueta este…

“… dieta, pentru ca-mi place sa mananc. Poti face sport oricat de mult vrei, dar daca dieta ta nu este una corecta nu vei ajunge niciodata sa ai silueta pe care ti-o doresti. Doar pentru ca faci o ora de exercitii asta nu inseamna ca poti sa-ti iei liber o zi intreaga. O ora nu inseamna chiar asa de mult. Ziua mai are inca 23. Ce o sa faci cu ele?”

Citeste si: Cu forme si in forma: regulile de dieta ale lui Jennifer Lopez!

Foto: Guliver