Actrita Mila Kunis s-a maritat pe 4 iulie

Dupa ce la inceputul idilei, nimeni nu dadea prea multe sanse unui viitor comun, Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au casatorit weekend-ul trecut! De altfel, nu numai nunta a surprins, ci si modul in care s-a desfasurat petrecerea de dupa!

Desi multi s-ar fi asteptat la acest nou pas in relatia lor, mai ales ca anul trecut au devenit parintii unei fetite, Mila Kunis si Ashton Kutcher au surprins pe toata lumea dupa ce presa americana a scris ca, weekendul trecut, pe 4 iulie, cei doi s-au casatorit. De Ziua Independentei au renuntat la… independenta!

Mila Kunis si Ashton Kutcher
Cei doi sunt mari amatori de surprize, asa ca nunta nu putea fi altfel!

 Starurile prefera discretia

Potrivit revistei People, care citeaza o sursa apropiata celor doua staruri, casatoria a fost foarte discreta, participand numai membri ai familiei si prieteni apropiati.
Aceeasi sursa adauga ca petrecerea de nunta, si ea una deosebit de restransa, a vut loc la The Secret Garden, Parrish Ranch din Oak Glen, California, un loc izolat, cu hectare intregi de pomi fructiferi, helesteie si gradini botanice.

Conacul de nunta al Milei Kunis

Ferma, care este ingradita si bine pazita de ochii curiosilor, asa cum se precizeaza chiar pe site-ul sau, a devenit recent loc pentru organizarea de petreceri exclusiviste si asigura servicii de distractie… inedite!

Cei doi actori au gandit petrecerea de nunta ca pe un eveniment presarat cu tot felul de activitati in aer liber, care s-au desfasurat printre sirurile de corturi care au format un camping de lux pentru invitati.

Tot People scrie ca mireasa a purtat o rochie alba si a avut parul strans, alba fiind si rochita lui Wyatt, fetita lor de noua luni.

Exista viata dupa Demi Moore

Mila Kunis (31 de ani) si Ashton Kutcher(37 de ani) s-au cunoscut acum multi ani, pe cand jucau amandoi intr-un serial de televiziune produs de Fox, “Anii ’70/ That ’70s Show” insa relatia lor a inceput abia in 2012, la un an dupa ce Kutcher a divortat de Demi Moore, cu care a fost casatorit timp de sapte ani.

Ashton si Mila s-au logodit in febriarie 2014, iar in octombrie s-a nascut fetita lor, Wyatt.

Fiica actorilor Mila Kunis si Ashton Kutcher
Prima poza publica a lui Wyatt Isabelle