Decernarea trofeelor People`s Choice a reunit pe covorul rosu aseara nume celebre de la Hollywood, dar si artisti si oameni de televiziune. Ca in orice competitie, nu toti au fost castigatori. Insa mai multe vedete au fost premiate nu doar pentru munca lor, ci au primit note de trecere pentru tinutele cu care au defilat la gala de aseara, care s-a tinut la Microsoft Theatre, din Los Angeles. Afla cine se afla pe lista cu best dressed la People’s Choice Awards 2017.

Best dressed la People’s Choice Awards 2017

Gazde la cea de-a 43-a editie a People’s Choice Awards au fost Joel McHale, dar si prezentatorii Jordana Brewster, Jamie Chung si Wilmer Valderrama, scrie elle.com. Ei au anuntat, de altfel, si castigatorii serii, printre care se numara Jennifer Lawrence, Robert Downey Jr., Margot Robbie, Rihanna, The Rock, Blake Lively, Johnny Depp si Britney Spears.

De asemenea, Ellen DeGeneres a devenit vedeta cu cele mai multe trofee People`s Choice Awards, dupa ce aseara a castigat la categoriile „Favorite Animated Movie Voice“, „Favorite Daytime TV host“ si „Favorite comedic collaboration“.

Best dressed la People’s Choice Awards 2017

Cum castigatorii la People’s Choice Awards sunt alesi atat din televiziune, cat si din industria cinematografica, participantii incearca sa se remarce cu tinute provocatoare, care sa atraga atentia si sa capteze toate privirile. Blake Lively, Jennifer Lopez si Kristen Bell sunt doar o parte din vedetele care ne-au atras atentia si fac parte din categoria: „Best dressed la People’s Choice Awards 2017“.