beyonce intr-o rochie provocatoare

Nu mai e niciun secret ca Beyonce adora sa poarte o rochie provocatoare. Iar cea de aseara nu a fost provocatoare doar pentru privitori, ci si pentru artista.

Beyonce e cunoscuta pentru aparitiile sale extrem de senzuale, iar tinuta pe care o purtat aseara la Barclays Center in Brooklyn, New York nu a facut exceptie. Ba chiar a fost necesara interventia unei asistente pentru ca decolteul sa nu dezvaluie… prea mult!

Un clip postat pe contul de Instagram al vedetei prezinta si o parte din secventa in care ea s-a oprit pentru a poza. Beyonce a aratat incredibil in rochia visinie care avea un decolteu adanc si un decupaj de-a lungul piciorului plus un accesoriu de blana in ton cu tinuta. Cantareata a avut parul strans intr-o coada inalta, intr-o parte, care ne aminteste de look-ul jucaus al Barbarei Eden in filmul I Dream of Jeannie.

O rochie provocatoare + un incident surprins intr-un clip

In clip fotografii incearca sa surprinda cat mai multe instantanee cu Beyonce, in timp ce asistenta ei incearca sa se asigure ca outfitul sta perfect. Un fotograf striga catre Beyonce “Right here, queen,” pentru a-i capta atentia vedetei, iar aceasta se uita spre el, ii spune incet asistentei sa se opreasca, iar ea continua sa pozeze pe covorul rosu.

#Beyonce #TIDALX1020

A video posted by Beyoncé (@beylite) on


Beyonce a participat la acest eveniment pentru a sustine TIDAL, serviciul de streaming muzical al lui Jay Z, si a cantat pe scena “Feeling Myself” impreuna cu Nicki Minaj si “Holy Grail” impreuna cu sotul ei.

Foto: Guliver, instagram.com/beylite