Blake Lively dezvaluie care e cel mai bun sfat

Blake Lively dezvaluie care e cel mai bun sfat pe care l-a primit pana acum – desigur, este primit de la mama sa. Despre ce vorba? Iti spunem doar ca este legat de cum sa iti asumi riscuri. Citeste mai jos ce am aflat de pe Motto.com.

Cariera sotiei lui Ryan Reynolds este in plin avant. The Shallows si Café Society o aduc in lumina reflctoarelor si in fata publicului. Desigur, in aceasta perioada exista multe aparitii si interviuri in care actrita americana vorbeste despre viata sa profesionala si personala. Intr-un interviu, actrita Blake Lively dezvaluie care e cel mai bun sfat pe care l-a primit pana acum. L-a primit de la mama sa, Elaine Lively.

Blake Lively dezvaluie care e cel mai bun sfat pe care l-a primit pana acum

«Indiferent de proiectele pe care le aveam la scoala, cand faceam ceva creativ, imi spunea mereu ca nu am cum sa gresesc. Desigur, erau multe feluri in care puteam rata proiectul, dar simplul fapt ca ea imi spunea ca n-aveam cum sa gresesc, ma facea sa cred ca asa este!»

Acum mama a doi copii impreuna cu actorul Ryan Reynolds, fosta Serena van der Woodsen din serialul Gossip Girl, actrita este si un adevarat guru in social media – si daca nu ii urmaresti pe ea si pe sotul ei, nu stii ce pierzi! Ryan Reynolds este savuros pe instagram si pe twitter, iar Blake Lively se foloseste de instagram pentru a sustine cauzele in care crede.

«Stiu ca toti credem in acelasi lucru: toti ne dorim fericire, toti ne dorim pace, ne dorim sa ne simtim in siguranta, protejati, dar toti le obtinem in moduri diferite». Destul de inteleapta pentru o femeie de 29 de ani, nu-i asa?

Citeste si: Cum sa te simti bine cu tine: 8 sfaturi de la celebritati

Foto: Guliver