Cum arata darul perfect in viziunea lui Brad Pitt? Are doua roti, o poveste speciala si un pret pe masura! Actorul din Inglorious Basterds si-a cumparat recent un cadou extravagant, o motocicleta din anii '40.

ce cadou si-a facut Brad Pitt

Brad Pitt a mai adaugat un nou model la colectia sa de motociclete. El si-a facut recent un cadou extravagant: o motocicleta nazista din cel de-al Doilea Razboi Mondial care a costat 250000 de lire sterline.

Dupa ce a jucat in filmul “Fury”, starul de 51 de ani a devenit obsedat de relicvele din timpul razboiului si si-a cumparat de curand o motocicleta din 1942 folosita de unitatile germane de recunoastere pentru a traversa muntii si desertul in Creta.

Un cadou extravagant a carui intretinere va costa pe masura

Motocicleta a fost vanduta de nazisti in 1945 la o licitatie locala si a ajuns mai tarziu pe mainile unui colectionar din Atena, care i le vinde acum starului hollywoodian. Yannis, colectionar despre care vorbim, a declarat pentru cotidianul Daily Mirror: “Au fost doar vreo 500 de motociclete de acest gen in toata lumea asa ca sunt niste obiecte de colectie exact cum sunt tablourile. Valoarea lor creste in timp. Chiar si piesele pentru ele sunt foarte scumpe daca sunt originale. Am fost nevoit sa inlocuiesc o bucatica mica de metal la aceasta motocicleta si m-a costat 1500 de lire.”

Nu e pentru prima data cand actorul din Fight Club – care a crescut sase copii cu Angelina Jolie – si-a cumparat un asemenea cadou extravagant. El detine 10 motociclete diferite si i-a cumparat chiar si fiului sau Maddox (14 ani) o Suzuki DRZ-125 cand a implinit 11 ani.

Citeste si: “Brad Pitt si Angelina Jolie vor sa-si faca un cadou inedit”!

Foto: Guliver