Brad Pitt este ingrozit

“Brad Pitt este ingrozit ca publicul va afla adevarul despre divort”, a declarat Angelina Jolie, potrivit documentelor care au fost prezentate in instanta. In ultima parte a procedurii lor de divort, cuplul de la Hollywood a fost de acord ca detaliile din viata lor intima sa nu fie dezvaluite, scrie telepgraph.com.

Cu toate acestea, in documentele obtinute de cei de la TMZ, avocatul lui Jolie, Laura Wasser, a spus ca Pitt incerca sa “devieze de la propriul sau rol in scandalul mass-media in care au fost implicati copiii”.

In documente se mentiona ca “nu exista nicio indoiala ca el ar prefera sa pastreze intregul caz privat, in special avand in vedere investigatiile facute de Biroul Federal de Investigatii si Departamentul Copiilor si Servicii pentru Familie in plangerea de abuz.”

Angelina Jolie a depus cererea de divort in luna septembrie a anului 2016, dupa ce Brad Pitt a fost implicat intr-o cearta in timp ce se afla intr-un avion privat cu familia sa. Pitt a fost exonerat atunci cand investigatiile facute de catre FBI s-au incheiat cu concluzia ca actorul nu si-a abuzat copiii.

Brad Pitt este ingrozit ca se va afla adevarul despre divort?

Angelina Jolie a declarat ca motivul pentru care vrea sa divorteze de Brad Pitt sunt diferentele ireconciliabile dintre ei. In luna octombrie a anului trecut, cei doi au stabilit de comun acord ca Jolie sa aiba custodia exclusiva a celor sase copii, cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani, Pitt avand dreptul la “vizite terapeutice”, doar in prezenta unui psiholog.

In luna decembrie a anului 2016, avocatii lui Brad Pitt au acuzat-o pe Angelina Jolie ca a dezvaluit detalii despre divort. Ei au declarat ca aceasta “continua sa plaseze propriile ei interese deasupra celor ale copiilor minori si nu ia in considerare drepturile de confidentialitate atunci cand ea crede ca are beneficii in urma declaratiilor pe care le face.” Acestia au adaugat ca “ea nu are aparent niciun mecanism de auto-reglementare pentru a impiedica dezvaluirea unor informatii sensibile catre public.”

Apararea lui Jolie a raspuns ca afirmatia este “falsa”, iar actrita nu a declarat nimic cu privire la ce s-a intamplat in timpul acelui zbor.

In urma celui mai recent acord de a sigila documentele pentru divort, o sursa apropiata cazului a declarat pentru revista People ca “este frumos sa vezi ca ea a luat hotararea de a sprijini sigilarea documentelor la cateva saptamani dupa ce a solicitat aceasta actiune”.

Citeste si: Angelina Jolie face o declaratie sincera, neasteptata!