Brad Pitt joaca dur

Razboiul dintre cei doi faimosi actori continua si pare departe de a se sfarsi curand. Daca la inceput dadea impresia ca o lasa pe Angelina sa stabileasca regulile competitiei, acum Brad Pitt joaca dur si lanseaza replici care o pun pe fosta sotie intr-o lumina mai putin buna. “Nu are autocontrol”, spune Pitt despre Jolie in ultimele acte depuse in instanta, potrivit revistei People.

Divortul celor doi nu avea cum sa se incheie pe cale amiabila, cata vreme sunt nu mai putin de sase copii la mijloc. Initial, actorul hollywoodian a dat de inteles ca nu vrea scandal si ca o sa fie de acord cu toate conditiile Angelinei, dar intentiile sale s-au schimbat. Brad Pitt joaca dur chiar in filmul vietii lui, impotriva frumoasei sale foste sotii. Acesta o acuza pe Jolie ca actioneaza inconstient atunci cand dezvaluie detalii din viata copiilor lor.

In cererea depusa in instanta, Pitt solicita din nou revizuirea documentelor care tin de custodia copiilor si isi argumenteaza cererea printr-o acuzatie grea la adresa actritei.

Angelina compromite imaginea celor sase copii, dezvaluind aspecte intime din viata lor, se arata in documente. Din acest motiv, Pitt isi doreste ca litigiul in privinta custodiei copiilor sa ramana privat.

Brad Pitt joaca dur si spune ca Angelina ignora orice acord

Atat de pornit este actorul impotriva fostei sotii, incat spune despre ea ca “este determinata sa ignore orice acord menit sa asigure bunastarea copiilor”. Adica Jolie “a expus copiii in public, a dezvaluit care sunt numele terapeutilor care se ocupa de ei, dar si identitatea altor persoane din domeniul medical”.

In final, actorul a dat lovitura finala, care o va face pe Jolie sa se gandeasca la o noua strategie de atac. “Angelina nu are un mecanism de autocontrol”, ar fi scris Pitt in documente.

Un viitor incert

Brad Pitt a implinit de curand 53 de ani, insa nu i-a sarbatorit cu fast, alaturi de oameni faimosi de la Hollywood. A preferat o cina linistita in compania unor prieteni vechi. Un apropiat de-al actorului spune ca Brad incearca sa nu faca valva si se straduieste sa stea cat mai departe de lumina reflectoarelor pana cand vor fi finalizate divortul si custodia copiilor. Mai mult, acesta se fereste de intalniri romantice, cel putin pentru o perioada.

Din septembrie, de cand divortul celor doi a impartit lumea in doua tabere, una de partea ei si alta de partea lui, actorii impreuna cu copiii lor au fost de acord sa participe la sesiuni de terapie in familie.

Pentru nostalgici, uite cele mai frumoase imagini cu Brad Pitt si Angelina Jolie.

Foto: Guliver