Brad Pitt nu si-a abuzat copiii

Actorul american nu mai este investigat de FBI si a fost gasit nevinovat, dupa ce in septembrie s-a depus o plangere impotriva lui, in urma incidentului din avion, care l-a implicat pe fiul lui Maddox, scrie cbsnews.com. Brad Pitt nu si-a abuzat copiii, asa ca acesta ii poate vedea oricand doreste si chiar poate cere custodia lor, dupa ce Angie a depus actele de divort.

Pe 19 septembrie, ne soca vestea ca Brad Pitt si Angelina se despart dupa doi ani de casnicie si 12 ani de relatie. Concomitent cu acest moment dificil din viata celor doi, o inregistrare avea sa complice si mai mult lucrurile. In aceasta, Brad, baut fiind, tipa si pare agresiv cu fiul cel mare. A fost depusa o sesizare, sub protectia anonimatului, de o persoana martora la incident, iar FBI si Serviciile Sociale din Los Angeles au investigat acest caz pentru a stabili daca acuzatiile aduse actorului sunt sau nu adevarate. Ambele institutii au ajuns la concluzia ca Brad Pitt nu si-a abuzat copiii.

Brad Pitt nu si-a abuzat copiii si cere custodie comuna

Brad Pitt, care a avut de curand premiera filmului Allied, are intr-adevar o relatie complicata cu fiul sau cel mare adoptat, dar nu una care implica violenta, ci discutiile in contradictoriu si tensiunile dintre generatii, care apar in mod normal intre parinti si adolescenti. Un purtator de cuvant al FBI a declarat la inceputul saptamanii ca au fost analizate circumstantele in care a avut loc incidentul din avion si nu e nevoie de o investigatie federala, deoarece Brad nu a avut un comportament care sa puna in pericol sanatatea fizica si psihica a copiilor.

Actorii si cei sase copii nu petrec Ziua Recunostintei impreuna ca in anii trecuti

Angie incearca sa obtina custodie unica pentru copii, doar cu permis de vizita pentru Brad, in timp ce fostul ei partener vrea custodie comuna, atat fizica, dar si legala, mai ales dupa ce s-a dovedit ca Brad Pitt nu si-a abuzat copiii. In plus, actorul nu va petrece Thanksgiving/Ziua Recunostintei impreuna cu Angelina si cei sase copii, a declarat o sursa pentru People.

Maddox – 15 ani, Pax – 12 ani, Zahara – 11 ani, Shiloh –  10 ani, Knox and Vivienne – 8 ani, copiii Brangelina, au trait cu mama lor in ultima perioada, iar Brad i-a putut vizita doar cu supraveghere din partea unui terapeut. Dar actorul nu a fost fericit cu aceasta situatie. „El isi iubeste copiii si vrea sa-si petreaca mai mult timp cu ei“, a spus un apropiat al lui Brad.

Citeste si: Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima oara dupa ce Angie a intentat divort.

Foto: Guliver