Brad Pitt si-a vazut copiii

Chiar daca presa a scris mult pe acest subiect, Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima oara dupa ce sotia lui a declarat ca mariajul lor s-a terminat saptamana trecuta, mai exact sambata, pe 8 octombrie, scrie Us Weekly. Angie a depus actele pentru divort luna trecuta, iar de atunci Brad nu a mai fost prezent in viata celor mici.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, chiar daca in presa internationala au fost articole in care s-a spus ca actorul ar fi fost aproape de copii in aceste momente dificile, acest lucru nu e adevarat. Brad Pitt si-a vazut copiii de abia de curand, si nu pentru ca nu si-ar fi dorit, ci pentru ca cei doi actori au ajuns la concluzia ca trebuie sa stabileasca niste reguli si au cazut de acord asupra unor conditii inainte sa se intalneasca, astfel incat sa nu existe conflicte care sa-i afecteze emotional pe cei prezenti.

Brad Pitt si-a vazut copiii in urma unei intelegeri pe care a incheiat-o cu Angelina

Se pare ca nu a fost reuniune completa de familie, ci Brad si-a vazut doar o parte din copii, iar un terapeut a fost prezent la intalnire, pentru a-i ajuta pe cei doi cu sfaturi legate de cum sa procedeze, dar si ca sa-l observe pe actor, astfel incat lucrurile sa nu ia o intorsatura gresita.

Actorul in varsta de 52 de ani si sotia lui, care are 41 de ani, au ajuns la o intelegere privind planul de parenting care ii da lui Angie custodie fizica temporara asupra copiilor, desi cei doi continua sa imparta custodia legala.

Potrivit intelegerii, cei sase copii ai cuplului – Maddox: 15 ani, Pax: 12 ani, Zahara: 11 ani, Shiloh: 10 ani si gemenii Knox si Vivienne: 8 ani – vor sta cu mama lor intr-o locuinta din California. Lui Pitt ii este permis sa petreaca timpul cu copiii sai, dar numai sub supravegherea unui terapeut, spun mai multe surse. O prietena de-a actritei a povestit de curand ca si urmatoarele vizite ale actorului vor fi monitorizate de un specialist.

Actorul este suspectat pentru abuz fizic si verbal asupra copiilor sai

Actorul este momentan investigat de FBI si de Serviciile Sociale din Los Angeles, dupa ce, baut fiind, ar fi inceput sa tipe si sa fie violent intr-un avion privat, devenind chiar agresiv cu copiii sai. El ar fi continuat scandalul si dupa aterizarea aeronavei, chiar pe pista, si ar fi incercat sa plece intr-un camion cu combustibil. Ulterior, o persoana care a fost martora la incident a facut o sesizare, sub protectia anonimatului, la serviciile sociale din Los Angeles.

Angelina a intentat divort intr-o luni, pe 19 septembrie, dupa doi ani de casnicie si 12 ani de cand cei doi sunt impreuna. In continuare, Pitt trebuie sa depuna si el actele de divort.

Brad Pitt s-a oferit voluntar sa faca mai multe teste ca sa demonstreze ca nu este dependent de alcool si droguri. In ceea ce priveste rezultatele, o sursa a confirmat pentru Us Weekly ca acestea au iesit negative. „El va coopera cu tot ce este nevoie pentru a putea sa-si vada copiii“, a declarat un prieten apropiat al actorului.

Planul de parenting va fi pus in aplicare incepand cu 20 octombrie, cand asistentii sociali care se ocupa de caz vor lua in considerare recomandarile terapeutului si rezultatele testelor efectuate de actor si vor stabili care sunt pasii urmatori.

Daca ti-a placut articolul cu informatii despre cum Brad Pitt si-a vazut copiii, citeste si: Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. Copiii cu cine raman?

Foto: Guliver