Cuplul format din Brad Pitt si Angelina Jolie se gandeste la o investitie serioasa. Cei doi au gasit locul perfect pentru o casa de vacanta, suficient de ferit de ochii lumii si mai ales de obiectivul celor care vor sa le invadeze intimitatea.

UPDATE: DailyMail scrie azi ce cei doi actori divorteaza! Angelia Jolie este cea care a intiat demersurile de separare, invocand “diferente ireconciliabile”. Actiunea a fost intentata joia trecuta, pe 15 septembrie. Din aceleasi documente, citate de DailyMail, rezulta faptul ca ea solicita custodia celor sase copii pe care ii au si nu emite pretentii legate de pensiile alimentare.

O sursa apropiată cuplului a declarat pentru editia americana a revistei OK Magazine: “Angie s-a indragostit de insula Gaia din Grecia. Vor trebui facute cateva imbunatatiri, dar la acest pret nu vor avea nici problema sa-si construiasca o casa de vacanta ca-n visele lor.”

Pe insula de 43 hectare care valoreaza 4,7 milioane de dolari pot fi construite 6 vile.

Sursa a adaugat pentru revista OK: “Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) si gemenii Knox si Vivienne (6) vor avea in sfarsit posibilitatea sa se joace in voie fara sa se gandeasca la paparazzi.”

Aceasta veste a aparut dupa ce in urma cu cateva saptamani Brad Pitt si Angelina Jolie si-au scos la vanzare casa lor din New Orleans al carei pret a fost estimat la 6,5 milioane de dolari. Cuplul a achizitionat proprietatea dupa ce uraganul Katrina a devastat orasul, iar Brad Pitt a petrecut foarte mult timp acolo ajutand la reconstructia lui cu ajutorul fundatiei sale Make It Right.

Citeste si “Angelina Jolie a ales o rochie neagra la Kids’ Choice Awards”!

Foto: Guliver

[/continut_slideshow]